В началото на месеца ви представихме първата изключително кратка реклама на предстоящия зомби сериал от Южна Корея „All of Us Are Dead”. Тя имаше за цел да запознае света със съществуването на поредицата, както и да знаят зрителите кога могат да я очакват. Имайки в предвид, че премиерата ѝ е много скоро, съвсем закономерно Netflix само две седмици по-късно ни показват и пълен трейлър с близо две минути продължителност.

All of Us Are Dead” е базиран на уеб комикса „Now at Our School” на Джу Донг-Джеън и, както подсказва името, ще се фокусира върху конкретно училище и неговите ученици. Въпросната сграда ще се превърне в епицентър на смъртоносната зараза след като учител допуска огромна грешка.

Вижте и новия пълен трейлър:

Кадрите ни показват всичко, от което един хорър и зомби фен би има нужда. Чудовищата са бързи и безпощадни, кръв и вътрешности има в изобилие, а екшънът изглежда ще е също толкова динамичен. Сериалът очевидно ще прегърне и своето мета съществуване с реплики като „It’s ‘Train to Busan’”. С това ясно се заявява на зрителите от къде е черпено вдъхновение, какъвто е случаят с много от зомби филмите през последните години в Южна Корея.

Припомняме ви, че оригиналният комикс „Now at Our School” има само девет кратки броя, а първият сезон на сериала ще бъде разгърнат в осем епизода (не като беше обявен за дванадесет първоначално). Това предполага, че сценарият ще вкарат много повече сюжетни линии, може би дори нови персонажи, както и ще разгърне съществуващите такива. При успех и добри рейтинг резултати, вторият сезон най-вероятно ще покаже нещо изцяло ново на зрителите.

All of Us Are Dead” е режисиран от Лий Джей-Кю и Ким Нам-Су по сценарий на Чун Сунг-Ил. В ролите ще видим Юн Чан-янг, Парк Джи-Хо, Чо И-Хиян, Парк Соломон и други.

Премиерата е насрочена за 28 януари по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *