Много харесахме „Неоновият демон“, за който имаме ревю и видео разговор, така че с интерес следим с какво ще продължи Николас Виндинг Рефн, който се затвърждава като един от любимите ни съвременни режисьори. Един от вариантите беше „The Avenging Silence“ – шпионски трилър, който ви представихме преди месец. Вчера обаче научихме различни новини.

Рефн продължава работата си за Amazon, като вече е получил поръчка за сериал със заглавието „Too Old To Die Young“. Освен с режисурата, датчанинът ще се заеме с писането на сценария и продуцирането. За момента не знаем подробности, освен че епизодите ще се приближават до трилогията „Pusher”, с която Рефн започна кариерата си. Историята ще проследи датски наркодилъри, които продават стоката си в подземния свят на Лос Анджелис и постепенната им метарморфоза от престъпници в самураи.

Звучи ни повече от отлично и нямаме търпение да научим/видим повече. Снимките ще започнат тази есен. Следим с интерес и развитието на Amazon, които с всички сили се стремят да привлекат добри режисьори в редиците си. По-рано тази година видяхме „Crisis in Six Scenes“ на Уди Алън и очакваме през 2017 нови продукции от познати имена. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Звучи супер, но честно казано, за Les Italiens бях много по-надъхан. Ще видим на къде ще избият нещата.