the discovery

Няма пощада от страна на Netflix. Тази година ни очаква нова вълна оригинални продукции, които да не смогваме да изгледаме. Освен сериали, компанията ще се опита да включи в каталога си и филми. Вчера се появи първият трейлър на „The Discovery“ с Джейсън Сийгъл и Руни Мара, който въпреки високопрофилния си актьорски състав, няма да се появи на голям екран.

Филмът ще бъде любовна история, ситуирана в свят, където отвъдният живот е научно доказан, в резултат на което милиони хора започват да се самоубиват, за да стигнат „от другата страна“. Режисьор е Чарли Макдауъл („The One I Love”). Вижте първия трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=VVJ_F9WMjzA

Изглежда доста обещаващо. Темата сама по себе си носи достатъчно потенциал, а с толкова талантлив актьорски състав (включително и Робърт Редфорд), нещата трудно ще завият в грешна посока. Оставяме ви с един официален синопсис:

Доктор Томас Харбър (Робърт Редфорд) успешно доказва съществуването на отвъден живот, но последиците не закъсняват. Отчужденият му син Уил (Джейсън Сийгъл) се опитва да се справи със ситуацията, като се върне на острова, където е отраснал. Там пътят му се пресича с Исла (Руни Мара), която се завръща поради собствени мистериозни причини. Историята се фокусира върху следващите дни, докато угризенията за направените избори принуждава героите да осмислят пътя, който ги е отвел до сегашното им положение.

Руни Мара

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments