Елизабет Мос и Марк Дуплас

Много време мина, преди да стигнем до трейлъра на един шантав дебютен филм – „The One I Love”. Негов режисьор е Чарли Макдауъл (син на Малкълм Макдауъл и Мери Стийнбърджън), а в главните роли се гонят Елизабет Мос (позната на публиката от „Mad Men”) и Марк Дуплас. Продуценти са от Мел Еслин и Марк Дуплас, а автор на оригиналната история е Джъстин Лейдър.

The One I Love” и разказва за мъж и жена пред раздяла, които отиват да прекарат уикенд във вила извън града. Скоро след пристигането си там, обстоятелствата ги принуждават да изследват себе си, връзката си и евентуалното им бъдеще заедно.

Разбираме, че да се гледа с удоволствие този филм, трябва много да се пазим от издаване на обрата в сюжета, който се случва сравнително рано, но колегите, които вече са го гледали, успокояват, че трейлърът не издава нищо. Вижте:

Въпреки скромността на реализацията – една локация, трима актьори, обещаващото в случая е сюрреалистичната нотка, която се долавя и в трейлъра: „The One I Love” не влиза в традиционните характеристики за романтична драма и въпреки комедийните елементи, той очевидно притежава нещо повече, което е привлякло вниманието на публиката в Сънданс, където беше премиерата му.

Съдбата на подобни продукции, независимо от имената на главните актьори (във филма участва и Тед Дансън), е да бъдат предложени на публиката най-вече чрез платформите VoD, което ще се случи на 1 август. От 22 август филмът ще се завърти и в ограничен брой киносалони в Щатите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *