Преди няколко дни излезе първият трейлър на „My Cousin Rachel” („Братовчедката Рейчъл”) по романа на Дафни дю Морие и изглежда точно както си представяте, когато чуете за „класическа британска екранизация”. За всички, които харесват костюмни драми в добрата стара британска школа, „My Cousin Rachel” обещава най-малкото качествен и приятен за окото трилър.

Ние със сигурност ще дадем шанс на филма, най-вече заради Рейчъл Вайс, на която винаги може да се разчита. Сам Клафлин определено не е сред любимците ни, но ще го преживеем. Вижте трейлъра, а след него и първия плакат на филма, който, така да се каже, залага на сигурно…

Ето го и официалния кратък синопсис, последван от споменатия вече плакат.

Мрачната романтика „Братовчедката Рейчъл” разказва историята на млад англичанин, който иска да отмъсти на красивата си и загадъчна братовчедка, която може би е убила настойника му. Но животът и чувствата му стават много по-сложни, когато неочаквано започва да се влюбва в нея.

плакат

My Cousin Rachel” е екранизация на едноименния роман на Дафни дю Морие, а режисьор и сценарист е Роджър Мичъл („Notting Hill”, „Enduring Love”, „Venus”). В главните роли ще видим Рейчъл Вайс, Сам Клафлин, Иън Глен и Холидей Грейнджър.

Британската премиера е 9 юни, а американската – 14 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Клафлин е готин.

    Играе клон, клон с листа, пън, храст, но предпочитам да гледам него пред Хейдън Кристьенсен.