Трейлър на „The Killer Inside Me”

Откакто през 1996 година гледахме адски депресиращия „Джуд”, Майкъл Уинтърботъм е един от режисьорите, чиито филми очакваме с огромен интерес. Разбира се, случвало се е да ни разочарова, но дори и тогава, той е доста напред в сравнение с повечето комерсиални боклуци, които ни заливат дори и от европейската сцена.

Последният трейлър на „The Killer Inside Me” само потвърждава нашите впечатления, които са изключително позитивни още от мига, в който гледахме дългичкото и според нас „spoiler heavy” промо на филма, и в момента сме убедени, че той ще е сред най-добрите постижения на Уинтърботъм. В доказателство са и всички отзиви от Сънденс и ревютата на хората, които са го гледали.

http://www.youtube.com/watch?v=EzI2IFKoOgo&

Създаден по романа на легендарния автор на криминалета Джим Томпсън, „The Killer Inside Me” разказва историята на симпатичния и скромен шериф Лу Форд (Кейси Афлек), чиито идиличен провинциален живот е на път да се сгромоляса, когато се запознава с красива проститутка (Джесика Алба), която изкарва на бял свят дълбоко скритите мрачни и насилствени страни на характера му.

Ако имате нужда от уверения, че историята е нещо повече от десетките подобни, които сте чували, ще ви кажем, че самият Станли Кубрик казва, че „The Killer Inside Me” е „най-смразяващата и правдоподобна криминална история, на която съм се натъквал”.

И за финал, не мислите ли, че Кейси Афлек е около 100 000 пъти по-талантлив от брат си?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Даже не съм сигурен, че брат му Бен минава за актьор, но Кейси изпъкна с Покушението…, без да съм гледал все още Gone Baby Gone.

  Обаче Кейт Хъдсън е неузнаваема тук…

 2. Кейси е супер, само дето доста неща не му разбирам, когато говори :))))

  А Кейт Хъдзън верно е неузнаваема.

  "Gone Baby Gone" е най-хубавото нещо, до което Бен Афлек се е докосвал. На мнение съм, че той трябва да остане зад камерата и за в бъдеще 🙂 Така светът определено ще се превърне в едно по-добро място. :))))

 3. Е, много добре изглежда, даже Алба изглежда малко по-сериозна, хм.. А Кейси е поне 10 пъти по-добър от оня дървар..

 4. Да, Алба освен сериозно, което поне за мен си е истинско чудо, изглежда и адски добре. Особено в промото където…кхм… я напердашват по дупарата. 🙂 Не че си падам по садо-мазото, но все пак….

 5. Честно – и да, и не. На приказната част нещо й липсваше, а и не знам дали изобщо трябваше да я има в този й вид. Тарсем явно е търсел платно, върху което да си изрисува картините в главата, и си пролича, че заниманието е било малко или много самоцелно. Иначе момиченцето беше истинско попадение.

 6. Аз да ти кажа, на мен направо не ми хареса :))) Сигурно защото съм огромен почитател на Йо-хо-хо!