X-Men: First Class - Х-Мен: Първа Вълна

Знаем, че изписахме три тона новини за този филм, но просто няма как. Затова ще се постараем да не ви досаждаме много.

Първо, трейлърът е „малко повече от същото”, което е добре, защото всичко, което видяхме досега беше отлично и както винаги в по-дългите трейлъри имаме малко повече история и представяне на герои. Разбира се, и на екшън моментите също е отделено вниманиице.

Второ, Мистик е ужасна! Знаем, че го казваме всеки път, но просто не можем да го преживеем.

И трето, деколтето на Ема Фрост (Дженуари Джоунс) можеха да покажат поне още веднъж. Не, че това, което видяхме няма да ни държи влага дълго време, но все пак.

Само на нас ли ни се струва, че в този трейлър (а и в предишните) мъжът с каската не винаги е Ерик? Защо ли ни прилича на злодея на Кевин Бейкън, Себастиан Шоу? Сигурно се бъркаме, но все това ни хрумва като видим синята стая.

Режисьор на „X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа Вълна”) е Матю Вон, а звездният актьорски състав включва Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой, Кевин Бейкън, Роуз Бърн, Дженуари Джоунс, Джейсън Флеминг, Никълъс Холт, Лукас Тил, Зоуи Кравиц, Дженифър Лорънс и Оливър Плат.

Българската премиера на филма е 10 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Имам чувството, че Марвел за първи път ще поднесат едно настина многопластово мутант приключение. След 4 филма най-сетне нацелиха нужната доза от епичност и екшън. Добре, че ДЦ направиха това заедно с Нолан от 1 филм за Батман.

  2. Пуснаха няколко приятни едноминутни клипчета за различните герои. В IMDB може да се видят клипчета за Banshee, Mystique, Beast и Havoc. Като цяло ме зарадваха. Като изключим дебилитетното изражение на Рейвън, оповестяваща новоизбрания си псведоним….. 😀

  3. И аз ги гледах тези клипчета само че в български сайтове.

    Дринов, спите!! 😀

  4. Видях ги, ама, момчета, не мога да смогвам на всичко. Лесно е да кажа "на, гледайте" ей така без нищо, но нали трябва да пусна и някакъв коментар ебаси.

    Имам и личен живот, да знаете! 🙂 🙂