Бърнард Мадоф, познат като един от най-симпатичните хора на планетата… not, ще бъде пресъздаден на малкия екран от Робърт де Ниро в нов сериал на HBO. Миналата година от ABC пуснаха четири серии по темата, като в ролята влезе Ричард Драйфус. Заглавието този път е ласкавото „The Wizard of Lies“, а епизодите се очаква да се завъртят май месец.

Зад проекта стои Бари Левинсън, а в ролята на съпругата на Мадоф ще видим Мишел Пфайфър. Звучи ни адски обещаващо. Предлагаме ви да видите тийзъра, след което да се запознаете с историята, в случай, че не сте следили новините около финансовата криза през 2008 г.

https://www.youtube.com/watch?v=RYM3F2iCpMY

Изглежда чудесно и нямаме търпение да видим първия епизод. Научихме, че пълният трейлър е още по-въздействащ. Ще се ослушваме и за него. Оставяме ви с кратък синопсис и няколко снимки:

През 2008 брокерът, инвестиционен съветник и финансит Бърни Мадоф влиза във вестниците, след като е арестуван за извършването на може би една от най-големите финансови измами в историята на САЩ. За първи път по HBO – Робърт де Ниро и Мишел Пфайфър, които влизат в ролите на Мадоф и съпругата му Рут, по време на събитията, които ще доведат до финансовата разруха на безброй хора и институции, както и краха на семейството им.

robert-de-niro-nathan-darrow-the-wizard-of-lies the-wizard-of-lies-michelle-pfieffer-600x400 the-wizard-of-lies-hank-azaria-600x400 nathan-darrow-lily-rabe-wizard-of-lies-600x416

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *