„Fire and Ice”

В интервю за „AICN” Робърт Родригес разкрива, че след години, прекарани в опити да си осигури правата над анимационния филм от 1983 „Fire and Ice” – дело на Ралф Бакши и починалия наскоро Франк Фразета – заветната му цел най-накрая е изпълнена. Правата за игралния римейк на филма са изключително притежание на неговото „Troublemaker Studios”, което според личните му думи ще рече, че за разлика от други минали проекти, които поради една или друга причина не са се осъществявали, той контролира всичко и е изцяло в неговите възможности и компетенция да го осъществи.

Засега Родригес се въздържа от други коментари и подробности, както за кастинга и историята, така и за това какъв точно вид ще има филмът, но предвид уважението му към създателите на оригиналния „Fire and Ice” и предвид интересния визуален стил на „Sin City: Град на греха” сме сигурни, че крайният продукт ще бъде нещо интересно и различно.

Ако не сте запознати с историята на „Fire and Ice” можете да видите оригиналния трейлър по-долу.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Яко. Анимацията ми харесва, въпреки че не е с особено дълбок сюжет и изглежда малко като орязана версия на по-грандиозен замисъл. Така или иначе Fire & Ice е препоръка за sword & sorcery феновете.

  2. Аууу, пропуск!! Обаче съм на път да го поправя. 😉

    А Фразета има уникални рисунки, с удоволствие бих си закачил някой принт на стената.

  3. Мен лично много ми харесва филмчето, но винаги съм бил по-голям почитател на "Heavy Metal". Не че имат нещо много общо де.