Сценаристът Зак Дийн дебютира с криминалния трилър „Deadfall”, негов режисьор е Стефан Рузовитски, а в главните роли ще видим Ерик Бана, Оливия Уайлд и Чарли Хънам. Брат и сестра обират казино, но попадат в капана на зимата край щатско-канадската граница. Обещаващо, мрачно и бяло – като сняг… Ето как изглежда трейлъра на филма.

Много, ама много му отива на Ерик Бана страховития спокоен тон на хладнокръвен злодей. Героинята на мис Уайлд е спасена в средата на никъдето от бивш провинциален боксьор (Чарли Хънам), който се прибира за празниците при родителите си – Крис Кристофърсън и Сиси Спейсък. Някъде в суматохата мернахме и Трийт Уилямс, когото винаги се радваме да видим, но за съжаление не получава достатъчно възможности за изява.

Иска ни се да се обзаложим, че със своя австрийски режисьор начело, „Deadfall” няма да се превърне в поредния средноват трилър, без който светът на киното би бил… съвсем същия. Надяваме се да има нещо свежо, нещо свръх-неочаквано, което да поддържа нивото на адреналина у публиката. Почти сме сигурни, че актьорите няма да подведат с очаквания, а ще ги изпълнят професионално и с хъс – видяхме намек за образа на Бана, който ни харесва, и се надяваме това да не се промени. Той е изключително талантлив актьор и при необходимост би могъл дори да „изнесе” филма на плещите на своя персонаж.

Съвсем в синхрон със снежната вихрушка, филмът ще излезе на екран в Щатите на 7 декември, а за най-нетърпеливите трилър-фенове „Deadfall” ще бъде на разположение чрез VOD от 1 ноември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *