Сър Патрик Стюарт е изиграл някои невероятни и иконични роли в дългогодишната си актьорска кариера, както пред камера, така и на сцена. Но участието му в новата анимация на “Sony” ще бъде във формата на гомно. Студиото, което миналата година превърна глуповата концепция в анимационния „The Angry Birds Movie”, който пък потроши боксофиса, печелейки близо 350 милиона щатски долара в цял свят… та същото това студио ще „вдъхне живот“ на любимите чат-емотикони. И Патрик Стюарт ще е нахиленото гомно. Не знаем какво повече да добавим. Чудим се само дали към него ще се присъединят и мухи.

Преди около месец се появи и тийзър, който не сме отразявали, затова ако и вие сте го пропуснали, можете да наваксате:

Не сме ентусиазирани и не смятаме да си причиняваме това извращение, колкото и „хип“ да звучи. За две неща обаче нямаме съмнение – в успеха му, когато стигне до родните кина, както и в изобилието на безобразни каламбури в имената на главните герои.

Второто е доказуемо и от официалния синопсис:

“The Emoji Movie” отключва невиждания преди таен свят, който се съдържа в смартфона ви. Скрит в приложението за съобщения е Текстополис – оживен град, където всичките ви любими емотикони съжителстват, надявайки се да бъдат избрани от потребителя. В този свят всяка емотикона притежава само една емоция, като единствено изключение е Джийн (Ти Джей Милър) – темпераментна емотикона, родена без филтър и разцъфваща в най-различни експресии. Решен да стане „нормален“ като всички останали, Джийн се възползва от помощта на най-добрия си приятел Hi-5 (Джеймс Корден) и на всеизвестния хакер Jailbreak (Лана Глейзър). Заедно потеглят на епично „прило-кчение“ през приложенията на телефона, всяко със собствения си див и забавен свят, за да открият Кода, който ще поправи Джийн. Но когато по-голяма опасност ненадейно заплашва телефона, съдбата на всички емотикони зависи от тримата приятели, които трябва да спасят света си, преди той да бъде изтрит завинаги.

Режисьор и сценарист е Тони Леондис, а съсценаристи са Ерик Сийгъл и Майк Уайт. Продуцент е Микеле Коуяте. Ти Джей Милър ще бъде Джийн, а Маиа Рудолф ще е Смилър. В роли ще влязат още Стивън Райт, Дженифър Кулидж, Джейк Остин, Джеймс Кордън и Лана Глейзър. Премиерата е насочена за 4 август.

Ако още сте тук и проявявате интерес, предлагаме и няколко презентиращи туита от Sony:

И постери, представящи някои от главните герои:

плакат the-emoji-movie-poster-hi-5-james-corden the-emoji-movie-poster-meh-steven-wright emojiheader

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *