Мразите „Петдесет нюанса сиво”? Ами, ето тогава възможност да влошите и без това неприятния вторник (бележещ първия официален работен ден за новата година), като изгледате най-новия трейлър и ТВ спот от продължениетоПетдесет нюанса по-тъмно”, което се очаква по кината идния Свети Валентин. Ако пък сте фенове, честито, имате няколко минутки да се поразсеете от работа.

За протокола, новият трейлър е обявен като „удължен”, но реално е по-кратък от предишния. Може би защото дава една идея по-ясна представа за историята. Не че тя не е крещящо елементарна и очевидна…

Всичко, което имахме да кажем за този филм, го направихме в предишната новина, затова тук ще замълчим. Само припомняме синопсиса и продължаваме с работа. За някои от нас тя ще е по-приятна.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да примами отново в живота си предпазливата Ана Стийл, тя предявява претенции за нови условия, преди да реши дали да му даде втори шанс. Двамата започват да си възвръщат вярата един в друг и да търсят стабилност, ала мрачни фигури от миналото на Крисчън започват да кръжат около двойката, решени да разрушат надеждите им за общо бъдеще…

Режисьор на „Петдесет нюанса по-тъмно” („Fifty Shades Darker”) е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), а сценарият е дело на Нийл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс, която е в ролята на продуцент. В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Граймс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Макс Мартини, Ким Бейсингър, Хю Данси, Бела Хийткоут, Ерик Джонсън и други.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *