kongskullisland-00-20161111

Честно казано, не очаквахме да видим как точно ще изглежда новият Кинг Конг в „Kong: Skull Island”, преди да се появи дългоочакваният втори трейлър на филма (първият, който беше страхотен и още ни държи влага, се появи покрай Comic-Con в края на юли), но ето че от Entertainment Weekly ни изненадват приятно, като разпространиха снимка на развилнелия се гигант.

Това, че виждаме Конг (в почти целия му блясък – сигурни сме, че в предстоящия трейлър, който се очаква другата седмица покрай премиерата на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, ще получим „the whole deal”), не е случайно, а съзнателно решение на режисьора Джордан Воу-Робъртс, който иска да избяга от драматургичните структури на „Кинг Конг” на Питър Джаксън и особено „Годзила” на Гарет Едуардс, в които чудовището остава енигма до доста късен етап от филма.

За това обаче, след мъничко. Първо вижте страховития Конг, а след това може да прочетете какво има да сподели режисьорът.

kongskullisland-firstlook-kingkong

Ето и коментара на Джордан Воу-Робъртс:

Ние фундаментално не играем същата игра като „Годзила” на Гарет Едуардс и като много други „monster movies”, от която ми е писнало – [главно] схващането, че трябва да чакаме час или 40 минути, докато се появи чудовището. Конг традиционно не се появява в тези филми до доста, доста късен момент и затова повечето от тях клонят към структура, която е леко „slow burn”. Нещо в нашия филм ме накара да отхвърля това и да изиграя една много, много различна игра.

Ами, ОК! Нямаме нищо против да видим Конг и качествен „железен млат и кървав топор” рано-рано във филма. Дано само не е самоцелно и всичко останало да има някакъв смисъл. Не че нещо, ама ще е по-добре…

Още интересни подробности за двуногия дизайн на Конг и за филма като цяло, споделени от Воу-Робъртс, може да откриете в тематичния материал на EW. А ние ви оставяме с един японски тийзър (да, на финала има едно звучно „Кингъ Конгъ!”, което пълни душата), който дебютира преди известно време, но покрай фестивалните ни ангажименти пропуснахме да отразим.

С „Kong: Skull Island” на режисьора Джордан Воу-Робъртс, Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures претворяват наново произхода на легендарния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие, дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан – колкото красив, толкова и опасен – без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на „Kong: Skull Island” е Джордан Воу-Робъртс, а в ролите  ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Л. Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон С. Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам и други.

Премиерата е 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Като излезне Т №2 ,ще е още по-доволен 🙂

  1. Koлкото бях равнодушен към тоя филм като го обявиха, толкова сега съм хайпнат 🙂

    1. Хм, не беше доста впечатлен от трейлърът, бре? Може би паметта ме лъже.

    2. Имам предвид най-първоначалната ми нагласа, още когато обявиха проекта. След трейлъра реално се качих на хайп влака 🙂