Матиас Схонартс
Матиас Схонартс

Терънс Малик подхвана темпото на Уди Алън и вече очакваме по един негов филм всяка година. За 2016 това беше чудесният „Knight of Cups”, а едва след няколко месеца излиза „Song to Song”, отново с впечатляващ актьорски състав. Малик обаче няма да си взима почивка и вече работи по следващия си проект – „Radegund”, който вече ви представихме.

Действието на филма ще се развива по времето на Втората световна война и ще проследи истинската история на австриеца Франц Йегерщетер, който поради убеждения отказва да участва във военните действия. В ролята на пацифиста ще видим Аугуст Дийл от любимия ни „Гадни копилета”.

Вчера стана ясно, че към актьорския състав се присъединяват Матиас Схонартс, Валери Пакнър, Бруно Ганц, Мария Симон и др. което бележи промяна на курса за Малик, който в последните си филми разчита на световноизвестни актьори. Вече уточнихме, че не се надяваме филмът да се появи преди 2018, но за сметка на това вече разполагаме с малко по-подробен синопсис:

Radegund” започва в идилично австрийско селце и проследява Франц и неговата съпруга Фани, които са част от съпротивата. Разказана през действителни писма от фронта, тази любовна история разкрива конфликта на двамата с останалите жители на селцето, църквата им, управата и приятелите им, които ще трябва да направят драматични избори.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *