Аугуст Дийл
Аугуст Дийл

Бърз ъпдейт относно новия проект на един от любимите ни съвременни режисьори. Военният филм на Терънс Малик, който ви представихме преди няколко месеца, се отлага за по-следващата година. „Radegund” имаше някакви минимални възможности да се появи през следващата година, но предвид колко е натоварен графика на Малик, не се изненадваме, че е преместен за 2018.

Припомняме ви, че филмът е по истински случай. Действието ще се развива по времето на Втората световна война и ще проследи истинската история на австриеца Франц Йегерщетер, който поради убеждения отказва да участва във военните действия. В ролята на пацифиста ще видим Аугуст Дийл от любимия ни „Гадни копилета”. Снимките бяха проведени това лято в Германия.

Получава се така, че всяка година ни очаква (поне) по един филм от Терънс Малик, което си е шокиращо, предвид огромната пауза, която режисьорът направи между „Райски дни” и „Тънка червена линия”.  Съвсем скоро ще гледаме „Voyage оf Time” на тазгодишната Киномания, а през 2017 се надяваме да се появи дългоочаквания „Weightless” с Крисчън Бейл и Райън Гослинг, който явно вече е завършен.

Междувременно ви препоръчваме да наваксате с „Knight of Cups”, в случай, че сте го пропуснали или да си припомните една от основните музикални теми -„Изход” на Войчех Киляр:

https://www.youtube.com/watch?v=nJmxzE72KQk&t=218s

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *