The Shack” е адаптация на бестселър със същото име, който разказва историята на бащата Макензи, чиято най-малка дъщеря изчезва по време на семейна ваканция. Вярвайки, че тя е брутално убита в колиба, някъде в гората, той изпада в депресия. Неутешимите му лутания продължават, докато в пощата му не пристига тайнствено писмо, подписано от Бог. Прочетохте правилно, Бог му изпраща писмо, молейки го да отиде в същата гора, където е загубил дъщеря си и да се помири с болката си в тайнствената постройка.

Вижте трейлъра:

Вероятно пиша от името на всеки човек, изгледал трейлъра, когато наричам кадрите странни. От невероятно мрачното начало и странния избор за главна роля – спомняте ли си кой беше Сам Уортингтън?, – до почти анимационната втора половина. Видяното е страшно разхвърляно и объркващо, а краткият синопсис не успява да подреди картината. Буквално в едната минута умира дете, а в другата наблюдаваме Сам Уортингтън, дивящ се при вида на бързо растящо дърво, като двете минути са разделени от „драматичен“ разговор в средата, който не внася каквато и да било яснота за случващото се, тъй като от него нищо не се разбира.

Но пък Октавия Спенсър изглежда, сякаш ще даде всичко от себе си в ролята (както изглежда) на Всемира.

The Shack” е режисиран от Стюарт Хазелдайн, а адаптацията на книгата е дело на Джон Фуско, Андрю Ланъм и Дъстин Кретън. В ролите влизат Сам Уортингтън, Октавия Спенсър, Рада Мичъл, Алис Брага и изпълнителя на песента – Тим Макгроу.

Предлагаме ви и един официален кофти постер:

cj_gzekwgae31fc

Премиерата е насочена за началото на месец март, 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *