Все още не сме гледали полемичния „The Sea Of Trees на Гюс Ван Сант, в който Матю Маконъхи и Кен Ватанабе обикалят гора в търсене на екзистенциални отговори, но режисьорът има предстоящ любопитен проект, който е оглавил като продуцент. Става въпрос за „I Am Michael” на Джъстин Кели („King Cobra“), който дебютира на фестивала Сънданс преди две години и въпреки талантливите актьори, замесени в проекта, чак сега вижда бял свят.

I Am Michael” разказва истинската история на Майкъл Глатце (Джеймс Франко) – активист за гей права, който в един момент решава, че вече не е гей и става пастор в християнска църква. Филмът проследява пътя на Майкъл и живота му в Сан Франциско с приятеля му Бенет (Закари Куинто), заниманията му с политически активизъм, журналистическа кариера, както и личното му преоткриване.

Вижте първия трейлър:

Изглежда ни обещаващо, без да е нещо специално. Самата история е интересна, сякаш за първи път получаваме по-различна гледна точка – на човек, който е решил да не бъде гей, което поставя въпроса каква е истинската му ориентация и в коя част от живота си се е заблуждавал (ако изобщо трябва да се избира). Бихме му хвърлили един поглед.

Премиерата е 27 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments