Не е тайна, че Джеймс Франко се интересува от порно – той беше изпълнителен продуцент на посветения на един от най-популярните BDSM сайтове документален филм „Kink”, а сме го виждали и като Хю Хефнър в „Lovelace”, посветен на порноактрисата от „Deep Throat” Линда Ловлейс. Сега той за пореден път обръща поглед в тази посока с „King Cobra”, изследващ света и опасностите  на гей порното. Точно така, бизнесът прави звезди и руши животи не само на млади момичета, но и на момчета.

King Cobra” е вдъхновен от действителната история на Шон Пол Локхарт (известен с псевдонима си Брент Кориган) и разказва за младо момче (Гарет Клейтън), което навлиза в света на интернет порното. Той е превърнат в истинска звезда от гей-порно гуруто Стивън (Крисчън Слейтър), но скоро жаждата му за още пари и слава го среща с двама изгряващи, изключително амбициозни продуценти Джо (Джеймс Франко) и Харлоу (Кийгън Алън), които са готови на всичко, за да се доберат до договора на Кориган, дори и на убийство.

Вижте първия трейлър.

Не очакваме нещо от класата на „Буги нощи” на Пол Томас Андерсън или пък „Cruising” на Уилям Фридкин, но определено бихме хвърлили едно око на филма – темата и самата история са ни изключително интересни, а и творческият състав също е бая любопитен.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „King Cobra” е Джъстин Кели („I Am Michael”), а в основата на филма е едноименният роман на Андрю Е. Стоунър и Питър А. Конуей. В ролите са Гарет Клейтън, Крисчън Слейтър, Джеймс Франко, Кийгън Алън, Алиша Силвърстоун, Моли Рингуолд и други.

Премиерата е 21 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments