След като снимките на завръщащия се догодина „Туин Пийксприключиха през април тази година, сме получавали единствено няколко кратки тийзъра. Станахме свидетели на композитора Анджело Бадаламенти, изпълняващ пиано версия на неповторимата музикална тема на сериала, а на фокус се появиха и част от добре познатите герои.

Сега обаче ставаме свидетели на нещо специално. Ако имате нещо общо с поп-културата на 90-те години, вероятно Дейвид Линч е и ваш кумир, така че можете да си представите ускореното сърцебиене, което причинява кратък видеозапис на култовия ФБР агент, Гордън Коул, консумиращ поничка с необуздано любопитство. Новият тийзър представлява именно това.

Вижте го:

Какво да ви кажем, освен че „един ден дънерът ми ще има какво да каже относно това“. Вероятно някои са очаквали нещо повече, но ние нямаме съмнение, че рекламната кампания ще продължи в същия неподражаем дух. Подобно на оригиналните сезони, тийзърите на Showtime ни оставят с повече въпроси, отколкото отговори.

Откъде ли Коул се е сдобил с поничката? Дали е особено вкусна? Цялата възбуждаща апетита сесия сън ли е или действителност? Чия е ръката с чашата дяволски добро кафе? Ще трябва да почакаме още малко, за да разберем, а дотогава ни остава единствено блаженото неведение на спекулацията.

Новият сезон ще продължи историята 25 години след убийството на Лора Палмър и огромното влияние, което смъртта й оказа върху северозападното градче. Сценаристи отново са Дейвид Линч и Марк Фрост, като Линч се завръща след десетгодишно отсъствие и ще режисира всички епизоди.

Туин Пийкс“ се завръща по някое време през 2017 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. И аз съм много нетърпелив. Преди месец гледах двата сезона и не е истина колко велико преживяване са, а планирам скоро да си пусна и „Fire Walk With Me“. Но честно казано, това е един от дългоочакваните проекти, за които нямам грам притеснение. И 30-ти епизод от втори сезон е ебати доказателството за жанра, който Дейвид Линч представлява сам по себе си 🙂

  1. Скоро ще си направя маратон, за да си припомня предните два сезона. 🙂

    1. Истината е, че и аз се нуждая от маратон за опресняване на знанията 🙂 Но всичко по реда си 🙂

  2. А според imdb, Лора и Лилънд Палмър ще „участват“ във всичките 18 епизода.
    Защо ли имам усещането, че Линч ще изригне мощно, мощно. 🙂

  3. Аз маратона вече го почнах. Имах притеснения, че може да е остарял сериала. Не бях го гледал от близо 15г. Още с пилотния епизод всякакви съмнения изчезнаха. И през 2016г. „Туин Пийкс“ е хипнотична лудница. истинско чудовище е създал Линч. Надъхах се яко, а идва и книгата на Марк Фрост. Със сигурност 2017г. ще съм яко на вълна „Туин Пийкс“.

  4. Едно дългоочаквано завръщане на изключителният Дейвид Линч! Естесвтно пак ще се делим на мразещи и обожаващи. Защото така се случва с всяка торба на този уникален режисьор!