Във времето, когато телевизионният формат за разказване на истории преминава през ренесанс и буквално не смогваме да изгледаме всеки добър сериал, който излиза, нищо не може да се доближи до нетърпението, с което чакаме възраждането на култовия „Туин Пийкс“. И от Showtime се стараят да поддържат интереса, като лека-полека пускат догадки относно това и онова. Съвсем наскоро бяхме тийзнати от завръщащия се композитор – Анджело Бадаламенти

https://www.youtube.com/watch?v=-kdgYzPIugg

…a сега на фокус се появяват Кайл Маклоклан, Джим Белуши, Мигел Ферер, Кими Робъртсън, Дана Ашбрук, Ейми Шийлс, Джеймс Маршал, Робърт Непър, Криста Бел и Хари Гоаз. Всички споделят отношението си към работата с неподражаемия Дейвид Линч и какво ни очаква в предстоящия трети сезон на „Туин Пийкс“.

Не е истина какво удоволствие изпитваме да видим голяма част от любимите си герои, макар и извън роля, доста състарени, но все така живи и вдъхновени. Няма да продължаваме с излиянията, че ще залитнем в излишен сантиментализъм, но държим да отбележим, че агент Дейл Купър изглежда по-добре 25 години по-късно, отколкото изглеждаше с грима при първото си посещение в Черната ложа.

Допада ни и леката козметична промяна в знаковия шрифт, като така наречните (от самите Фрост и Линч) “puke green“и “puke brown” цветове са заменени с електрическо зелено и по-меко кафяво.

Новият сезон ще продължи историята 25 години след убийството на Лора Палмър и огромното влияние, което смъртта й оказа върху северозападното градче. Сценаристи са Дейвид Линч и Марк Фрост, като Линч се завръща след десетгодишно отсъствие и ще режисира всички епизоди. Както вече видяхме, по-голямата част от актьорския състав се завръща в съответните си роли, придружени от група нововъведения.

Туин Пийкс“ се завръща по някое време през 2017 г., а ние нама нужда да се повтаряме, че неотклонно ще отразяваме всички новини по темата.

Fire Walk With Me

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. аз имам съмнения, че дори и да имаме съмнения, няма проблем 😀

  1. Аз пък съм изключително щастлив да имам първите два сезона на Блу Рей, на компа 🙂