„Писател в сянка”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Романа на Робърт Харис „Сянката” си спечлиха – Майк Рам и Десислава  Йорданова. Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

„Писател в сянка” е един от най-добрите и интелигентни трилъри от последните няколко години, който притежава страхотна атмосфера и изключително чувство за ритъм.

Поради тази причина сме изключително щастливи, че имаме възможността да ви представим тази игра, в която двама от вас ще могат да спечелят романа на Робърт Харис „Сянката”, по който е направен филмът.

За целта трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Кой е режисьор на филма?
Роман Полански
– Стивън Спилбърг
– Джонатан Деми
– Робърт Лукетик

Юън Макгрегър е Сянката, писател нает да напише мемоарите на бившия министър-председател на Великобритания, Адам Ланг (Пиърс Броснан), който е намерил убежище в САЩ след обвинения във военни престъпления. Скоро обаче това, което изглежда като перфектна възможност за професионалната кариера на писателя се превръща в истински кошмар, който може да доведе до смъртта му.

Писател в сянка” излиза предпремиерно на 1 октомври, а премиерата му е на 8 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Аз имам Фатерлaнд! 😛

    Според мен режисьор на филма е Книжко Унгарски.

    Какво печеля? 😛

  2. Мда – така скромно си позволявам да препоръчам всеки да го види –

  3. Много се радвам за наградата и много благодаря! След интригуващото представяне, очаквам книгата с нетърпение да я прочета, а най-вероятно ще гледам и филма за сравнение. И ще споделя впечатленията си в блога! 🙂

  4. И аз съм много щастлива от наградата. Благодаря на целия екип и Ви желая много професионални успехи. С нетърпение очаквам книгата, за да я прочена.

  5. @Майк Рам

    Ще се радваме, ако споделиш впечатления. 🙂

    @Д.Йорданова

    Благодарим за пожеланията! 🙂