По-късно днес или утре рано сутринта се очаква първият трейлър на „Valerian and the City of a Thousand Planets” на Люк Бесон и от EuropaCorp са решили да ни подгреят с един от задължителните тийзъри на трейлъри, както и с три нови снимки, загатващи за визуалното богатство на филма.

Valerian and the City of a Thousand Planets” е базиран на поредицата комикси „Валериан и Лорелайн” на писателя Пиер Кристин и художника Жан-Клод Мезиер и разказва за двама специални оперативни агенти на правителството, управляващо човешките територии, които са натоварени със задачата да пазят реда във вселената. Изпълнявайки мисия в интергалактическия град Алфа, те влизат в конфликт с неочаквани сили, които поставят живота им в смъртна опасност.

Ето тийзърчето и снимките:

valerianthree-img03-20161110 valerianthree-img02-20161110 valerianthree-20161110

Миналия път споменахме, че в началото бяхме доста резервирани към този проект, но след изключително положителните отзиви от  Comic-Con сме любопитни да видим трейлъра и сами да преценим дали наистина Бесон се е „завърнал към формата си от „Петият елемент” или ни очаква поредната му брадва ала „Люси”.

През XXVIII век, двамата специални агенти Валериан и Лорелайн пътуват през време и пространство, за да защитават територията на човечеството и да поддържат реда във Вселената, което със сигурност е доста трудна задача. Валериан е класически образ – силен, смел, но със склонност да се подчинява на висшестоящите дори когато дълбоко в себе си знае, че те грешат. Разбира се, той е влюбен в червенокосата си партньорка Лорелайн. Двамата получават заповед да заминат в умопомрачителния интергалактически град Алфа, където съжителстват хиляди разумни същества от четирите края на Вселената. Всички те влагат талант, ресурси и технологии в името на добруването на разума – във всичките му форми и въплъщения. За съжаление, не всички на Алфа споделят този идеал – действието на невидими сили е на път да постави нашата раса пред истинска опасност…

Режисьор на „Valerian and the City of a Thousand Planets” е Люк Бесон, а в ролите ще видим Кара Делевин, Дейн ДеХаан, Джон Гудман, Клайв Оуен, Итън Хоук, Рутгер Хауер и Риана.

Премиерата е 21 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Само на мен ми тоя кораб ми прилича на тотален рип-оффф на Сокола????