Ох! Първият трейлър на „От глупав, по-глупав 2” дебютира още вчера, но ние съвсем умишлено избягвахме сблъсъка си с него – в новината си за първия официален поглед към филма споменахме, че сме големи почитатели на оригинала и очакваме това продължение със свито сърце, защото не искаме скъпите ни спомени да бъдат поругани. Няма обаче накъде да отлагаме повече и е време да се изправим пред действителността и да я приемам такава, каквато е.

Преди заедно да видим трейлъра (ако не сте го направили вече, разбира се) с две думи да кажем, че „От глупав, по-глупав 2” ще отведе Хари и Лойд на пътешествие, за да намерят извънбрачната дъщеря на Хари, за която той не е знаел, че съществува. Пътешествие, в края на което двамата може би (ама надали) най-накрая ще разберат що е то отговорност.

http://www.youtube.com/watch?v=lGXHVlEklgQ

Това, което чувате, е звукът на щурците, който отнесен към комедия има едно-единствено значение. Въпреки това отказваме да съдим за някой филм по един трейлър, към който подхождаме супер гипсирани и по ред причини страхуващи се да се усмихнем. Сигурни сме, че когато успеем да преглътнем съществуването на филма и се поотпуснем, ще успеем да се позабавляваме, ако не на всички шеги, то поне на няколко. „Блажени са вярващите” ще кажете и сигурно ще сте прави, но на този етап ние предпочитаме да сме слепи по отношение на видяното по-горе.

Поне ни хареса сцената с нарисувания като „вендинг” машина човек (прилича ни на Роб Ригъл) – напомни ни на един супер евтин и глуповат трилър от детството ни, който по незнайни причини ни е скъп спомен, „When a Stranger Calls Back”.

Вижте сега и един постер играещ си (не много успешно) с носталгията ни.

плакат

Тук е моментът да се почудим дали и на български заглавието „Dumb And Dumber To” няма да има някакво по-различно изписване от „От глупав, по-глупав 2”, макар че не вярваме да му лепнат правописна грешка. Като нищо може да видим нещо от рода на „От глупав, по-глупав две”,  „От глупав, още по-глупав” или  „От глупав, най-глупав”.

Последно, ето и няколко нови снимки.

На режисьорския стол на „От глупав, по-глупав 2” отново са братята Боб и Питър Фарели, а освен Джим Кери и Джеф Даниълс, в ролите ще видим Лори Холдън, Катлийн Търнър, Роб Ригъл, Брейди Блум, Кат Нийли и др.

Премиерата е 14 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *