Save the rebellion! Save the dream!

В последно време понеделниците ни не са пълни, ако не получим някой (ако ще и дребен) ъпдейт на тема „Star Wars”. Мислехме, че след петъчния задкулисен поглед и останалите разнообразни подробности и материали от „Rogue One: История от Междузвездни войни” и голямата новина от уикенда, че Емилия Кларк се присъединява към самостоятелния „Star Wars” филм за Хан Соло, този понеделник най-накрая ще се разминем с новина по темата, но ето че имаме какво да ви представи.

Започваме с „Rogue One” – с един нов, емоционален телевизионен спот и със специалната тематична корица за абонати на списание Empire.

empire-rogue-one-subs-cover-20161121

Завършваме с поглед към „Star Wars Land” секцията в Disneyland и Disney’s Hollywood Studios. Най-новият ъпдейт тук е снимка, показваща как ще изглежда атракцията през нощта, но понеже не сме съвсем сигурни, че сме ви показвали предишните концептуални рисунки, ги включваме и тях.

starwarsland-night 8_15_wdi_003-1536x864-267416008375 swthemedland stglf2033 swglf23091 8_15_wdi_002 8_15_wdi_001 swglf2392 ser234877

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен, Уоруик Дейвис, Джими Смитс и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *