За протокола: при все че сме отявлени хорър фенове и принципно харесваме Илай Рот, не сме големи почитатели на „Cabin Fever”, да не кажем, че откровено не го харесваме. Същото се отнася и за Тай Уест и „Cabin Fever 2: Spring Fever”. С други думи, „Cabin Fever” франчайзът слабо ни интересува и нямахме никакво намерение да обръщаме каквото и да е внимание на предстоящата предистория „Cabin Fever: Patient Zero”, която на всичкото отгоре излиза директно на Blu-ray и DVD.

Съвсем случайно обаче попаднахме на няколко „ridiculously gory” снимки (може да ги видите по-долу) от филма, които хванаха вниманието ни и си помислихме, че отдавна не сме гледали някоя брутална жанрова евтинийка, която не се страхува да шокира с тонове гадории и в същото време не се взима особено на сериозно, и „Cabin Fever: Patient Zero” може да се окаже точно такъв филм. Това ни усещане се засили и след като изгледахме трейлъра и по тази причина решихме да му дадем шанс. А ако вземе да ни хареса, току-виж сме ревизирали старите филми.

Ето и споменатите снимки.

Режисьор на „Cabin Fever: Patient Zero” е Каари Андрюс („Altitude”, „The ABCs Of Death”) а в ролите са Шон Остин (да, този Шон Остин), Къри Греъм, Джулиан Мъри, Райън Доноху, Брандо Итън и др.

Филмът вече е достъпен за продажба, така че няма да ви се наложи да чакате, ако случайно ви се е приискало да му хвърлите едно око.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Единственото хубаво нещо, което видях беше на 0:39!
    И си заслужава не само гледката 😉