Вчера беше щатската премиерата на „Allied” – очакваната с голям интерес военна драма на Робърт Земекис, в която ще видим звездите Брад Пит и Марион Котияр. За съжаление отзивите са смесени, което допълнително засилва съмненията, които изразихме покрай първите два трейлъра (сега видяхме, че на втория направо сме му „сипали”).

В никакъв случай не сме се отказали да гледаме „Allied”. Фенове сме на режисьора и актьорите, но в този случай просто ще подходим с по-занижени очаквания и ще се надяваме Земекис за пореден път да ни омагьоса с визуалните си трикове. Премиерата у нас ще бъде чак другата седмица, но междувременно ви предлагаме четири клипа, от които може би ще успеете да прецените дали критиката е права да определя филма като „еднопластов”. Вижте ги:

Както и две видеа – единият за героинята на Котияр, а другият – посветен на костюмите.

https://www.youtube.com/watch?v=ZXAnCeLdzLo

В заключение ви предлагаме да си припомните историята, както и да хвърлите поглед на порция снимки и един нов плакат.

Брад Пит влиза в ролята на Макс Ватан – агент на британските тайни служби, който по време на мисия в Казабланка се сблъсква с Мариан Босежур (Марион Котияр), която членува във френската съпротива. Двамата се срещат отново в Лондон, където се влюбват, макар ужасите на войната да заплашват да разрушат връзката им.

Брад Пит и Марион Котияр null null null Марион Котияр Брад Пит Брад Пит и Марион Котияр null null null null null null null null null плакат

Режисьор на „Allied” е Робърт Земекис, а в ролите ще видим Брад Пит, Марио Котияр, Аугуст Дийл, Лизи Каплан, Джаред Харис, Антон Лесър, Саймън Макбърни, Матю Гуд, Джейсън Матюсън, Анджелика Джоан и др.

Премиерата за България е 2 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *