Бранджелина явно наистина се разделя (Джоли вчера е подала документи за развод), а с това идва краят на една епоха (за жълтите вестници). Звездното дуо така и не остави значителна следа в киното, макар че ни бяха по-скоро симпатични като двойка.

Последният филм с участието на Брад Пит е „Allied” на Робърт Земекис, чийто първи трейлър ви представихме миналия месец. Нямаше да обръщаме внимание на личния живот на актьорите, просто не вървеше съвсем да не отбележим раздялата, имайки предвид, че филмът с Марион Котияр е сред основните причини.

Припомняме ви, че Пит ще изиграе Макс Ватан – агент на британските тайни служби, който по време на мисия в Казабланка се сблъсква с Мариан Босежур (Марион Котияр), която членува във френската съпротива. Двамата се срещат отново в Лондон, където се влюбват, макар ужасите на войната да заплашват да разрушат връзката им.

Ето и новия трейлър:

Не ни харесва. Ужасяващо generic и сантиментално ни изглежда. Може би с 1-2 впечатляващи CGI сцени и толкоз. Препратките към „Казабланка” и „Английският пациент” изглеждат груби и бият твърде много на очи. Не сме оптимисти, но едва ли ще пропуснем, защото сме фенове на Земекис.

Премиерата на „Allied” е 23 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Долавям излишна доза заядливост и компрометиране.Също явно много ви интересуват жълтите неща.Градивна критика.

    1. Отдавна сме компрометирана жълта медия. Откъде иначе толкова мангизи за тоя сайт?

  2. Брад е най-касовият актьор на всички времена- замислете се,от първия си пробив (в Телма и Луиз),насам нито 1 година не е оставал без хит. През 2001-ва дори са излезли 3 филма с него наведнъж-„Бандата на Оушън“,“Шпионски игри“,и „Мексиканецът“,едва ли някой друг актьор ще съумее да направи толкова филми за толкова малко време. Съжалявам,ако съм ви подразнил,не съм някакъв,който по цял ден седи пред телевизора и знае всичко наизуст, просто държах да отбележа този факт.

    1. Том Ханкс, Харисън Форд, Том Круз, Джони Деп, че дори Робърт Дауни са далеч пред него. Пит си няма франчайз. Пък и какво общо има между талант и това колко пари си докарал на студията? Аз го харесвам, симпатичен ми е и определено мисля, че е талантлив, но чак пък толкова…

    2. Xaxa, най-касовият актьор на всички времена, хаха 😀

  3. Сега има някои обективни неща …. Брад Пит е голяма работа …Ние какво ще кажем за него няма значение.