Кейт Босуърт определено не е сред любимите ни актриси и досега не ни е грабвала с някое невероятно изпълнение, но въпреки това смятаме, че тя е доста подходяща за ролята на Шарън Тейт, най-малкото като външен вид и излъчване. А и е доста очевиден избор, имайки предвид, че режисьор на биографичния филм, който се подготвя, ще е съпругът ѝ Майкъл Полиш.

Полиш и Босуърт са работили заедно по „Amnesiac”, „90 Minutes In Heaven” и „Big Sur”, а сега се готвят да пресъздадат историята на Тейт на голям екран, черпейки информация основно от книгата на Грег Кинг „Sharon Tate And The Manson Murders”. За тези, които нямат идея коя е Шарън Тейт и защо някой би снимал филм за нея, тя е една от жертвите на „семейството” на Чарлс Менсън – съпруга на Роман Полански, 26-годишна актриса и модел, бременна в осмия месец, когато е жестоко убита в дома ѝ на 9 август 1969 г. заедно с още четирима души.

Шарън Тейт
Шарън Тейт

Очаква се проектът да не е съсредоточен само върху трагичната смърт на Тейт, но и върху живота, кариерата и брака ѝ (поне до известна степен). Едно е сигурно – плановете са за биография на младата актриса, не за поредния филм, посветен на Менсън. Режисьорът обещава, че:

„Ще разкаже историята ѝ откровено и с достойнството, което заслужава”.

Продуцентът Ник Филипс добавя:

„Толкова много е писано за всички останали участници в тази история, но никой не е представил подобаващо живота на най-трагичния от тях”.

Интересно ни е кой ще изиграе Роман Полански и дали Менсън въобще ще участва като герой (и ако да, кого ще видим в ролята), но засега няма никаква информация. Все още не знаем и кога се очаква да започнат снимките, но все още неозаглавеният проект се бори за финансиране на вървящия в момента American Film Market. Ще ви държим в течение, ако и когато се появят нови подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Keйт е хубава, но не особено одухотворена и талантлива. Дано под правилната режисура се раздаде повече от обикновено.

    1. Надай се за Кейт,за тебе е Цецка Цачева 🙂

    2. За мен е майка ти бе, мен, колко пъти да ти го казвам 😀

    3. Така е.На хората им е писнало да го казваш,измисли нещо друго,бъди оригинален 🙂

    4. Скромно момче,доволен е на 2 чаши уиски