Един от най-великите филми се завръща на голям екран за радост на всички фенове – на 8 октомври „Jameson Cult Film Club” организират ексклузивна прожекция на „Криминале” на Куентин Тарантино, на която ще присъстват само късметлии, уредили се с пропуск.

Преди да се изнервите и разстроите излишно, добрата новина е, че в най-скоро време двама от нашите читатели ще имат възможност да спечелят покана от игра, която сме планирали за утре (понеделник, 03 октомври). Вижте официалното прес-съобщение от „Jameson Cult Film Club” по-долу и не забравяйте да следите сайта и фейсбук страницата ни за шанса да спечелите покана за „Криминале”.

jfc-2016

Едно от най-впечаталяващите кино събития ще потопи публиката в невероятната атмосфера на култовия „Kриминале“

Третото издание на легендарния Jameson Cult Film Club е на път да разтърси столичния ъндърграунд. Спиращото дъха събитие е една от най-атрактивните кино инициативи, пресъздаваща атмосферата на култови филми в реално време.

На 8 октомври пространството на ДНК в Националния Дворец на Културата ще бъде преобразено до неузнаваемост, за да посрещне 350 щастливци, сдобили се с пропуск за дългоочакваното зрелище. Избраният филм за тазгодишното издание обещава незабравими мигове – култовата лента на Куентин Тарантино „Криминале“ (Pulp Fiction). Емблематичен за 90-те години, „Криминале“ продължава да бъде любим на безброй киноманис милиони фенове в целия свят и последователи, които повече от 20 години по-късно не са забравили разтърсващия монолог на Самюъл Джаксън.

Култовият филмов клуб на JAMESON ще пренесе киноманите в дълбините на гангстерския свят на Тарантино, а героите на „Криминале“ буквално ще оживеят пред очите им в поредица от сцени, които ще бъдат пресъздадени на живо в абсолютен синхрон със случващото се на екрана. Зрелището ще бъде разгърнато в пленяващата атмосфера на декори от филма под звуците на незабравимия саундтрак с любими парчета на поколения фенове.

Да изживееш Jameson Cult Film Club е много повече от спомен. Култовата прожекция е безапелационна в своята отдаденост на епохата и атмосферата на избрания филм. През миналия сезон култовият филмов клуб на Jameson представи „ГЕПИ“ – незабравимата лента на Гай Ричи за подземния свят на Лондон. Брад Пит, Джейсън Стейтъм, Вини Джоунс и още десетки образи бяха пресъздадени от млади български актьори с шеметна хореография и визуално разтърсваща сценография в бившия Хладилен завод до Сточна гара. Огромно по площ пространство бе претворено напълно, за да отрази духа на култовата продукция, а зрителите бяха въвлечени в кражба на диаманти, нелегални боксови мачове, заобиколени от безмилостни гангстери в среда, доближаваща се максимално до тази в „ГЕПИ“.

Но нека припомним на всички:

Прожекциите на Jameson Cult film Club се реализират на два екрана, а взаимодействието на статистите и актьорите със зрителите е запазена марка на инициативата. Предстоящата прожекция на „Криминале“ обещава много изненади за зрителите и гарантира пътуване както във времето, така и в пространството, а всеки гост би могъл да бъде въвлечен в случващото се на метри от него и да се почувства герой в легендарната продукция на култовия Куентин Тарантино.

pf-poster-2016

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *