Ако сте в настроение за драматична, тийн-ориентирана вариация на „Омагьосан ден”, значи сте на правилното място. Open Road Films и Awesomeness Films представиха първия трейлър на „Before I Fall” – екранизация по едноименния бестселър на Лорън Оливър (издаден у нас под заглавието „Моят Свети Валентин”), разказващ за „перфектната” тийнейджърка Саманта Кингстън, която е принудена да изживява деня на смъртта си отново и отново, в продължение на седмица. В опит да разбере защо това ѝ се случва и в опит да промени съдбата си, всеки ден Саманта предприема нетипични за нея действия, с което изненадва хората около себе си и открива, че животът и поведението ѝ съвсем не са били толкова „перфектни”, колкото тя и приятелите ѝ са смятали…

Режисьор на „Before I Fall” е Рай Русо-Йънг („Nobody Walks”), сценарият е дело на Мария Мадженти („Puccini for Beginners”), а главната роля на Саманта е поверена на доста симпатичната дъщеря на Лиа Томпсън Зоуи Дойч („Everybody Wants Some!!”). Вижте първия трейлър.

Изглежда (при това на повече от едно ниво) като класическо YA свръхестествено/фентъзи клише, чиито послания са ясни още от трейлъра. От друга страна, отзивите за романа на Лорън Оливър са изключително положителни (ние не сме го чели), което ни кара да се надяваме, че във филма ще има неща, които засега остават скрити за нас и в крайна сметка времето пред екрана ще си заслужава.

За финал вижте синопсиса на българското издание на романа, както и официалния постер на филма.

Какво ще направиш, ако знаеш, че ти остава само един-единствен ден да живееш? Кого ще целунеш? И колко далеч можеш да стигнеш, за да спасиш собствения си живот?

Саманта Кингстън има всичко: приятелят ѝ е най-желаното момче, трите ѝ най-добри приятелки са просто удивителни, нейни са най-хубавата маса в заведението и най-добро място на паркинга. Петък, 14 февруари трябва да бъде още един ден от вълнуващия ѝ живот.

Вместо това обаче, той се оказва последният.

И тогава тя получава втори шанс. Всъщност, седем шанса. Тя ще разплете мистерията около смъртта си, докато изживява този последен ден отново и отново, и ще открие истинския смисъл на всичко, което рискува да изгуби.

плакат

Режисьор на „Before I Fall” („Моят Свети Валентин”) е Рай Русо-Йънг („Nobody Walks”). Сценарият е дело на Мария Мадженти („Puccini for Beginners”), по романа на Лорън Оливър. В ролите са Зоуи Дойч, Халстън Сейдж, Дженифър Бийлс, Логан Милър, Киан Лоулей, Елена Кампоурис, Синтия Ву, Диего Бонета и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *