Where must we go, we who wander this wasteland, in search of our better selves?” – The First History Man

Отдавна знаем за подготвяната черно-бяла (black & chrome) версия на монументалнияЛудия Макс: Пътят на яростта”, както и за това, че според режисьора Джордж Милър, тя е „най-добрата версия на филма”. Сега обаче за първи път можем да видим кадри от нея (за протокола, всички изкуствено направени от феновете черно-бели клипове не се броят – тук говорим за специална професионална корекция) в кратко задкулисно видео, в което Милър защитава позицията си и влиза в малко повече подробности откъде произтича идеята му. Спойлър, още от страхотния „Mad Max: The Road Warrior“.

Радваме се, че макар и мимоходом, Джордж Милър споменава, че при тази черно-бяла версия все пак се губят няколко неща (колкото и незначителни да са те). Лично според нас цялостната цветна корекция на „Лудия Макс: Пътят на яростта” беше един от големите му плюсове и умираме да видим как точно ще стои филмът в черно и бяло. Принципно имаме пълна вяра на Милър, но в случая искаме да преценим за себе си.

„Black & Chrome” изданието на „Лудия Макс: Пътят на яростта” ще се появи на 6 декември – тъкмо за предстоящите празници, ако се чудите какво да подарявате…

Blu-Ray

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments