За щастие на зрителите, конкуренцията за вниманието им става все по-жестока и всеки телевизионен канал/мрежа вече е наясно, че трябва да се залага на оригинална продукция, ако иска да запази/завоюва публика. Стрийминг платформите доказаха, че не е практично да бъдат подценявани – именно в една от тях е намерил „дом” проектът на Лени Ейбрахамсън с участието на любимия Хю ЛориChance”, за който вече споменахме през лятото. И тъй като премиерата му приближава, Hulu предлагат нов трейлър.

https://www.youtube.com/watch?v=o0WUiB8YTmI

Този поглед към новата докторска история на Лори е доста по-тайнствен, но и съдържа много по-голямо разнообразие от кадри, загатващи (вероятно) различните посоки, в които ще върви повествованието да драматичния трилър. В този случай Лори ще е невропсихиатър, който се опитва да помогне на пациент със сериозни проблеми. В поредицата участват още актьорите Гретхен Мол, Итън Съплий, Пол Аделстайн, Лиза Гей Хамилтън, Стефания Лавие Оуен, Кларк Петерс. Очакваме с нетърпение някаква възможност да проследим работата на целия екип, защото от трейлърите оставаме заинтригувани и леко озадачени, пък и вярваме на Ейбрахамсън.

Ето отново за какво иде реч в „Chance”.

В основата на „Chance” е възторжено приетия едноименен роман на Кем Нън, който ще се превърне на екрана в провокативен, психологически трилър. Главен герой в него е Елдън Чанс, действието се развива в Сан Франциско, а опасностите дебнат от всеки ъгъл в бруталния и опасен свят на объркани самоличности, полицейска корупция и психически заболявания.

След прибързана диагноза, поставена на привлекателна пациентка, която може да има, но може и да няма раздвоение на личността, доктор Чанс става мишена за партньора на своята пациентка, който е избухлив, а освен това е и безмилостен детектив в полицията. Докторът неволно навлиза в подземния свят на града, като междувременно се справя с развода си и проблемите на дъщеря-тийнейджърка, а освен това затъва дълбоко в и отвъд границите на психичните реалности – сенчестата, тотално непозната територия на човешкия ум…

Поредицата, режисирана от Ейбрахамсън, дебютира в платформата Hulu на 19 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Поредният сериал, който едва ли ще успея да изгледам (навреме).