След близо половин година очакване, през което почти ни „асасинираха” със снимки, вчера 20th Century Fox най-накрая разпространиха втори трейлър на предстоящата екранизация на изключително популярната серия от игри на Ubisoft „Assassin’s Creed”, подготвяна от режисьора Джъстин Кързел и с Майкъл Фасбендър и Марион Котияр в главните роли.

Новата реклама (без да е прекалено спойлърска) дава доста по-добра представа за историята от първия трейлър и междувременно залага доста силно и на визуалната страна на филма, част от която е и невероятната бойна и въздушна акробатика. Вижте.

Като че ли този трейлър ни харесва една идея повече от предишния, но реално и той не успява да ни ентусиазира истински. Това обаче ни радва, защото така ще подходим с по-ниски очаквания към филма и вероятността да се разочароваме ще е по-малка. Смятаме обаче, че „Assassin’s Creed” има шансове да се нареди сред малкото добри филми, базирани на видео игри.

Вижте и един, според нас ужасен, нов постер.

плакат

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Все по – хайпнат съм, все по-сигурен съм,че това ще е гейм муувито, кото си залужава.
    Много силен декември, Пасенджърс, това и ВОЙНИТЕ….. грррррррр

    1. Да, не си взеха бележка от Кайние трейлъра

    2. Същото си казах, докато гледах трейлъра и сега виждам коментарите 😀 , ужасна музика, но явно не се влияят от мненията на хората ….

  2. Assassin’s Creed в Америка ще се представи слабо.По-силно в Европа и Азия

  3. Критиците дежурно си го съсипаха тотално, но тъпото е и че феновете не са особено очаровани. Баси, а очаквах нещо гледаемо поне от калибъра на Prince of Persia, а не чак такава катастрофа и то от толкова компетентен екип. Somebody’s gonna get fired really hard…