По-добре късно, отколкото никога. Обикновено използваме този израз като се забавим с отразяването на някоя новина, но в случая е по адрес на The Flash (Светкавицата), чиято проблематична история по-никакъв начин не бихме могли да сумизираме лесно тук, затова няма и да опитваме. Важното е, че след години проблеми от всякакъв род (за самата продукция, за звездата на филма Езра Милър и за цялата DC вселена), филмът на Анди Мушети най-накрая се е запътил към големия екран и ще можем да го видим на 16 юни 2023 г. Вчера дебютира очакваният пълен трейлър на филма (тийзъра видяхме преди близо година и половина) заедно със Super Bowl спот, които ще откриете по-долу.

Заедно с рекламите получаваме и официален синопсис, който гласи следното: Светове се сблъскват в The Flash, когато Бари Алън използва суперсилите си да пътува назад във времето, за да промени събития от миналото. Но когато в опитът му да спаси семейството си, той неволно променя бъдещото, Бари се оказва в капана на реалност, в която Генерал Зод се е завърнал и сее пълно унищожение, без супергерои, към които да се обърне за помощ. Освен ако Бари не успее да измъкне един много различен Батман от пенсия и да измъкне затворник от Криптон… макар и не този, когото търси. За да спаси света, в който се намира, и да се върне в бъдещето, което познава, единствената надежда на Бари, е да влезе в надпревара за живота си. Но дали абсолютната саможертва  ще бъде достатъчна, за да рестартира вселената?

Ето и двете реклами:

Поне в нашите очи, The Flash се забави прекалено много и след всички проблеми на продукцията и сътресенията във DC, ентусиазмът ни за филма е изключително нисък – дори неща като завръщането на Майкъл Шанън в ролята на Зод и Майкъл Кийтън да казва „Yeah, I’m Batman“, не успяват да ни изпълнят подобаващо. Да не говорим, че след всички простотии, в които се забърка, Езра Милър ни стана ужасно неприятен и ни е трудно да го гледаме, още повече в двойна роля. Супергърл също не ни допада… абе, доста неща не ни харесват в този трейлър, да не изреждаме. В крайна сметка, ще гледаме филма, разбира се – по-любопитен ни е от всичко Marvel-ско, което предстои и се надяваме да ни хареса, при все че на този етап очакванията ни са нулеви.       

Вижте и един постер.

Режисьор на The Flash (Светкавицата) е Андрес Мушети (Мама, То) по сценарий на Кристина Ходсън (Birds of Prey, Batgirl). В главните роли са Езра Милър, Саша Кейл, Киърси Клемънс, Рон Ливингстън, Марибел Верду, Майкъл Кийтън, Бен Афлек, Майкъл Шанън, Антие Трауе и др. 

Премиерата е на 16 юни 2023.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Кийтън все още изглежда добре в този костюм. Този трейлър даже надмина малко очакванията ми 🙂

  2. Холи шет!!!!
    Това ще да е най-интересния и извратен филм от всичките в следващите 10 години от прословутата осрана вселена… Сега разбирам (този трейлър издава прекалено много), как ще ресетнат Вселената. Хубава идея, но ще омаже всичко… И най вече няма да видим втората част на Снайдер кът-а, който щеше да бъде най-бруталния комиксов филм…..

  3. Има наистина потенциала да е най-добрият комиксов филм евър. Конски спермоляк за Пънн, Сафран, Насран и чаветата им за дето е изтрил Кийтъновия Батман (най-добрият прилеп без съмнение) и Супергърл-ката на Саша Кайе (сакам аналът ѝ у сурата ми да „изреве“!!!) и ще каства нови на техните места.

    P. S. Извинявам се за грешната инфо за Клуни като бъдещия Батман в DCU. Самият Пънн опроверга слуха в Twitter.

  4. Направо не мога да повярвам, но този трейлър е по-добър от миналогодишния за Батман! И е „само“ милион пъти по-добър от предишния трейлър за „Светкавицата“! Е, поне DCEU ще завърши with a bang!! Въпреки че от трейлъра останах с впечатлението, че този филм ще е по-скоро елслорлдс, отколкото DCEU! Саша Кайе ще изиграе Супергърл само веднъж, а след това очаквам да се върнем към класическия вид на Супергърл – бяла, руса и висока, като скандинавка!
    Гледам по-нагоре, че някои са разкрили плана за DCU?! Обаче планът на Хамада вече е зачеркнат с дебелия флумастер! Ще има нови актьори и актриси, които ще играят Батман, Супермен и Супергърл! За Батман има слухове, че Крисчън Бейл може да се завърне в ролята! Този слух се приема със смесени чувства от феновете, най-малкото защото с Бен Афлек са на една възраст!
    Но да се върна на потенциала на „The Flash” – този филм много прилича на Spider-Man: No Way Home по сценарий! Само че комиксът Flashpoint e направен преди повече от десетилетие преди филма за Човека паяк да излезе на екран! Същото се отнася и за анимацията Justice League: The Flashpoint Paradox, по която е направен игралният филм „The Flash”! Та потенциалът на филма е огромен, като за милиард и отгоре! И ако е направен добре, без woке идиотии, тогава може да бъде комиксовият филм на годината! Както като качество на филма, така и като бокс офис изпълнение!

    1. Да ти кажа то само тези 2 минути трейлъра са по добри от целия филм за миналогодишната емо версия на батман