Method Man
Method Man

Пълният трейлър на предстоящия супергеройски хит „Luke Cage“ ни допадна и с нетърпение очакваме да изгледаме поредният обещаващ проект на маговете от Netflix. Ceга имаме възможност да надзърнем още веднъж към продукцията – първо вижте кратко, но любопитно видео, разясняващо концепцията не само на епизодите, но и на музиката към тях, която ще има за цел да допринесе и доразвие „черната“ култура и атмосфера на историята:

https://www.youtube.com/watch?v=oVmcur3INOE

Не може да се каже, че екипът ни си пада по хип-хоп стила, но когато той умело илюстрира или допълва дадено филмово или телевизионно заглавие, може да има страхотен художествен ефект (справка – сериала „The Wire“ и филма „Дух куче: Пътят на самурая“). Taка че сме изключително доволни от подхода и посоката на „Luke Cage“ и даже отново ни се върна надеждата, че ще видим един по-различен и по-индивидуален комиксов екшън, който ще се отличи от иначе чудесните „Daredevil“ и „Jessica Jones“, а няма чак толкова сляпо да следва модела им, както се опасявахме по едно време.

B добавка изгледайте и три сцени, които допълнително ще ви надъхат:

https://www.youtube.com/watch?v=axd-SR43mKE

https://www.youtube.com/watch?v=Jred0SxbnK8

Luke Cage“ ще дебютира на 30-ти септември, а в ролите ще видим Майк Колтър, Тео Роси, Франк Уейли, Франки Фейзон, Махершала Али, Соня Брага, Симон Мисик, Ерик ЛаРей Харви, Алфре Уудард и Розарио Доусън

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *