Ангъс Скрим е The Tall Man за пети и последен път
Ангъс Скрим е The Tall Man за пети и последен път

Преди близо две седмици, когато си говорихме за „Phantasm: Ravager“ и за четирите предхождащи го филма от поредицата, която Дон Коскарели начена през 1979 г., се опитахме да ви запознаем отгоре-отгоре с въпросния хорър франчайз. Ако не ви се чете, ще ви подсетим набързо, че петата част е всъщност първата, която има различен режисьор – Дейвид Хартман; за сметка на това сред изпълнителите на основните роли откриваме редица ветерани.

В случай, че си нямате понятие от сюжета, ще ви го нахвърляме диагонално и него: „Phantasm: Ravager“ ни среща за пореден път с познати персонажи, които се борят с познат злодей – висок и коварен хуманоид, който може да пътува през измеренията и използва като оръжие смъртоносни летящи сфери. Най-сетне обаче ни предстоим да видим, поне според обещанията, епичен и категоричен финал на конфликта. Дали и доколко той ще е удовлетворяващ ще узнаем съвсем скоро, даже още следващия месец. Междувременно, вижте няколко нови снимки:

p5-reggie p5-reggiescar p5-mikeinhospitalroom p5-ladyinlavender phantasm-ravager p5-giantsphere

Phantasm: Ravager“ събира актьорите Реджи Банистър, А. Майкъл Болдуин, Кати Лестър, Бил Торнбъри, Даниъл Швайгър, Джей Олива и вече покойния Ангъс Скрим, а на 7-ми октомври заглавието ще се завърти из ограничен брой киносалони на територията на Северна Америка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. С тази новина Благо-пича ме върна в 2-ри клас.И си спомних ,че някога съм гледал такъв филм на видео касетка

  2. Навремето първите две части ми бяха харесали, така и не изгледах следващите обаче.

    PS Благо-пича ме кефи. Ако е без тире и са две отделни думи, ще звучи като извършване на някакво действие, което е супер, защото загатва (физическа) активност, а спортът е здраве. Какво точно означава пич като глагол обаче, оставям на въображението на Ради.

    1. Аз имах предвид какво ли би значела думата, ако беше глагол 😀