pom-klementieff-20191202

В началото на годината ви съобщихме, че „Мисията невъзможна“ влиза в надпревара с бързите и яростните за това коя поредица ще продължи по-дълго, след като беше обявено, че сценаристът и режисьор Кристофър МакКуори ще оглави и следващите два филма от франчайза. Тогава едно от малкото неща, които бяха сигурни за нас, беше завръщането на Том Круз, но постепенно научихме и още няколко стари и нови попълнения в каста на „Мисията невъзможна 7“, сред които Хейли Атуел, и Ребека Фъргюсън, която сподели през февруари, че ще се завърне в ролята на агент Илса Фауст от „Престъпна нация“ и „Разпад“.

От известно време знаем името и на още една актриса, която ще се присъедини към екипа, и това е Пом Клементиев, известна най-вече с ролята си на Мантис във вселената на Marvel. Присъединяването ѝ бе обявено от самия МакКуори в официалния си профил в Twitter, а съобщението му загатва, че Клементиев ще участва не само в следващата „Мисията невъзможна 7“, но и в осмата част, а нейната роля най-вероятно ще бъде на femme fatale.

christopher-mcquarrie-tom-cruise-rebecca-ferguson-mission-impossible

Още в началото на годината, когато научихме, че Кристофър МакКуори ще застане начело на два нови филма от света на „Мисията невъзможна“, ние като фенове на поредицата се зарадвахме, но и изразихме разочарованието си, че един от най-яките отличителни белези на „Мисията“ вече е в историята – всеки филм да бъде режисиран от различен режисьор и да има свой собствен стил. От положителната страна обаче е фактът, че МакКуори все пак седи зад два от любимите ни епизода на франчайза – „Престъпна нация“ и „Разпад“, а и неведнъж комбинацията Круз-МакКуори се е доказала като работеща.

Като цяло, винаги имаме едно наум, когато става дума за нова част в толкова дългогодишен франчайз, за да не се окажем разочаровани накрая, но все пак очакваме с любопитство да видим каква ще е посоката, в която ще продължат филмите и как ще се справят новите попълнения като Пом Клементиев и Хейли Атуел. Надяваме се да останем приятно изненадани като от последните филми.

Припомняме, че снимките по седмата и осмата част на „Невъзможна мисия“ са планирани да започнат едновременно (подобно на „Завръщане в бъдещето“ 2 и 3, „Властелинът на пръстените“ и др.), а „Мисията невъзможна 7“ вече има и премиерна дата – 23 юли 2021. Както винаги, ще следим развитието по темата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. При Марвъл е адски безлична, но пък участва в „Uncut Gems“, така че сигурно има (някакъв) талант.