Джефри Райт, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джеймс Марсдън, Танди Нютън и Антъни Хопкинс
Джефри Райт, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джеймс Марсдън, Танди Нютън и Антъни Хопкинс

Съвсем скоро ще можем да гледаме великолепно изглеждащият и изключително обещаващ научнофантастичен сериал „Westworld“, за който Джонатан Нолан се вдъхновява от едноименния филм на Майкъл Крайтън, излязъл на екран през 1973 г. Пълният трейлър, който беше пуснат миналия месец, ни напълни душата, а сега имаме възможност да се насладим на още един:

Стилистиката е по-меланхолична и не така агресивна в сревнение с предните материали, които сме отразявали, освен това тук сякаш по-осезаемо се усеща гледната точка на изкуствените хора; най-сетне зърваме и секунди откровена еротика, което очаквахме не толкова защото сме нимфомани, а защото отдавна се знаеше, че проектът ще е с наситена употреба на секс и насилие. Всичко продължава да ни харесва, нетърпението е все така възбудено, а септемврийските дни се точат твърде бавно. Успокоява ни мисълта, че до премиерата остана съвсем кратко време, което ще запълваме, гледайки още снимки от продукцията:

westworld-00004_0 WW103_jj_032216_00365[1].JPG WWjj101_9_3_00539[1].JPG WWjj101_9_15_00381[1].JPG

В допълнение вижте и ефектния нов постер:

плакат

Сред актьорите на „Westworld“ са Антъни Хопкинс, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Бен Барнс, Шанън Уудуард, Клифтън Колинс-син., Теса Томпсън, Джими Симпсън и др., а първият епизод, озаглавен „The Original“, ще дебютира по HBO на 2-ри октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Всичко около тоя проект ми изглеждаше много любопитно и красиво, обаче по никакъв начин не можех да си обясня научно-фантастично-уестърнското усещане, което оставяше… докато не изгледах филма на Крайтън 😀 Абсолютна мания е, нямам търпение за сериала 🙂