High Maintenance” е web series проект на Бен Синклер, който дълго време представляваше епизоди с времетраене между 6-15 минути, появяващи се във Vimeo. Всеки епизод разказваше за живота на стресирани нюйоркчани, които се възползват от услугите на безименен дилър на марихуана. За разлика от типичните „stoner” комедии, тип „Харолд и Кумар“ или „Pineapple Express”, които разчитат предимно на смешки за напушени зрители и някои похвати на приключенските филми, усещането от кратките епизоди на „High Maintenance” беше по-близко до четенето на кратък разказ – непознатите във всеки следващ епизод образи допускаха единствено Човекът (The Guy) в домовете си, като му доверяваха ежедневните си щастия и несполуки.

Дълго време проектът представляваше интересна идея, която обикаляше интернет-пространството и създаваше малък култ около себе си. От HBO изглежда също са си паднали по нея, а на „драмедийният“ сериал му предстои дебют в средата на следващия месец.

Ето го и първия официален трейлър:

„People call me and then I bring ‘em weed”. Във времена като нашите, когато светът отчаяно се нуждае от (супер)герои, Човекът е винаги насреща. Въпреки че Синклер и екипът му разполагат с по-голям бюджет и надеждите са сериалът да стане (още) малко по-експериментален, първият трейлър показва, че (поне на този етап) няма много промени и главният герой все така ще бъде радостният колоездач, обикалящ улиците на метрополиса на път към следващия градски обитател, очакващ своето зелено облекчение.

Предлагаме ви и официалния синопсис:

Предлагайки бегъл поглед към домовете и рутината на ексцентрични нюйоркчани, комедийния сериал „High Maintenance” изследва личния живот на тези уникални индивиди през обща нишка – доставчика на марихуана. Бен Синклер влиза в ролята на Човекът, чиято клиентела включва група образи с неврози, разнообразни колкото и големия град, който обитават.

High Maintenance“ е създаден от двойката Катя Бличфелд и Бен Синклер. Двамата ще пишат, режисират и продуцират всеки епизод от новия сезон, като продуцент също ще бъде и Ръсел Грегъри.

Премиерата на сериала ще се излъчи по HBO на 16 септември.

high-maintenance-img01-20160821 high-maintenance-hbo high-maintenance-poster-1-20160821

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Да, трейлърът наистина не е нищо особено, но проектът определено заслужава да се следи 🙂