Отдавна не сме обръщали внимание на един от най-обещаващите независими филми за годината – „Hunt for the Wilderpeople” на Тайка Уайтити, който спечели отлични отзиви от фестивала в Сънданс, затова се възползваме от дебютирането на новата му британска реклама, за да си наваксаме с пропуснатото. А то включва още един трейлър, както и цяла поредица постери.

В случай, че не сте запознати с историята, „Hunt for the Wilderpeople” е базиран на романа „Wild Pork And Watercress” на Бари Кръмп и разказва за отраснало по приемни домове проблемно момче на име Рики (Джулиан Денисън), който се озовава в покрайнините на Нова Зеландия под попечителството на ново семейство – любящата леля Бела (Рима Те Уйата) и свадливия чичо Хектор (Сам Нийл). Един ден се случва трагедия, която заплашва да изпрати Рики в поредния дом и той и Хектор са принудени да бягат и да се крият в гората, тъй като са обявени извън закона и пуснати за национално издирване. Скоро двамата се изправят пред решение: дали да си отидат славно или да превъзмогнат различията си и да станат истинско семейство.

Hunt for the Wilderpeople” продължава да ни изглежда изключително приятно и силно се надяваме да успеем да го видим на някой от големите ни фестивали – So Independent, и Киномания през есента или най-късно София Филм Фест през март догодина.

Ето и споменатите по-горе плакати.

hunt_for_the_wilderpeople_ver3_xlg hunt_for_the_wilderpeople_ver5_xlg hunt_for_the_wilderpeople_ver6_xlg hunt-for-the-wilderpeople-poster-4-2016

Режисьор на „Hunt for the Wilderpeople” е Тайка Уайтити („The Boy”, „What We Do in the Shadows” и предстоящия „Thor: Ragnarok”), а в ролите са Джулиан Денисън, Сам Нийл, Рима Те Уйата, Рейчъл Хаус, Оскар Найтли и други.

Филмът ще се появи за digital download на 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *