Filth” по Ървин Уелш с Джеймс Макавой

Are you filth?

„Lionsgate” представиха първия нецензуриран трейлър на най-новата екранизация по Ървин Уелш „Filth („Гавра”), която очакваме с интерес от момента, в който стана ясно, че Джеймс Макавой ще се превъплъти в ролята на противоречивия главен герой Брус Робъртсън.

Сюжетът на „Filth предлага „потресаващо саркастичен разказ за властта, извращенията и полицейщината”, а Робъртсън е описван като един от най-покварените мизантропи в съвременната литература. Той е перверзник, алкохолик, психопат, грубиян и… полицай. Както можете да се досетите, с подобни личностни определения разследването на престъпления е най-малкият му приоритет – далеч по-важни са сексуалните завоевания и кокаинът, както и това да попречи на колегите си да се доберат до повишението, което му „принадлежи”.

Ако ви звучи интересно, вижте първия трейлър, който напълно отговаря на написаното по-горе. Имайте едно на ум, не е много подходящ за гледане в работна обстановка.

Определено изглежда любопитно! Радваме се да видим Макавой в подобна роля – в „Транс” също не го раздава добър в класическия смисъл на думата, но тук нещата са съвсем различни. С удоволствие бихме му хвърлили едно око.

Като допълнение вижте и идейния първи постер.

плакат на „Filth”

Режисьор на „Filth („Гавра”) е Джон С. Беърд („Cass”), а в ролите са Джеймс Макавой, Имоджен Путс, Джейми Бел, Джим Броудбенд, Еди Марсан, Джоан Фрогат, Имон Елиът и др.

Британската премиера на филма е по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Според мен филма ,,Гавра,, най- добре показва днешния свят в който живеем. Пълен с наркотици , секс , проститутки и други глупости .Джеймс Макавой се е справил доста добре с ролята си , пълен непукист на който не му пука за никой ???????.И накрая се обесва с усмивка беше малко зловещо ,но браво филма си го бива.