Kaдър от „Train Тo Busan“
Kaдър от „Train to Busan“

Южнокорейският „Train to Busan“ вече си има трейлър с английски субтитри. Това обаче не ни носи почти никаква допълнителна информация, тъй като сюжетът на апокалиптичния екшън на ужасите става ясен още в първите секунди на който и да е от видео материалите, които до момента са се появили онлайн. Същото важи и за този:

Вече не един, а два пъти сме си казвали мнението за рекламните материали на „Train To Busan“ – харесва ни, че изглежда технически адекватно, но ни смущава прекалено явната заемка от зомби хитове като римейка „Зората на мъртвите“ на Зак Снайдър и екранизацията „Z-та световна война“ на Марк Форстър. Странното е, че въпреки неоспоримия си вид на тотален rip-off, новият филм на Сан-Хо Йон определено ни влече и ще му се отдадем, щом ни попадне в полезрението.

На снимачната площадка на „Train Тo Busan“
На снимачната площадка на „Train to Busan“

Премиерата на „Train to Busan“ в Южна Корея вече мина (с бляскав успех), в САЩ хорърът тръгва от днес (в лимитиран брой киносалони), а през следващите два месеца ще получи разпространение из още няколко държави (сред тях са Австралия, Франция и Тайван). У нас се очаква през есента… из тракерите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Много Z се вижда наистина, но пък и не изглежда чак толкова зле (въпреки „заемките“). Ще му хвърлим око 🙂

  2. Кой ще го чака до есента бе… Няма да е до есента изобщо. До 3 седмици максимум щего има с много добро качество…

  3. Може и по-рано от есента да се появи по тракерите, да. Тъпото е, че за такъв филм с удоволствие бих си дал парите и бих го подкрепил на някоя фестивална прожекция, но шансовете са толкова никакви, че е депресиращо направо. Нищо де, кино Замунда винаги е удачен план Б.

    1. А за мен даже по-лошото е, че такива филми трябва да се надяват предимно (или само) на фестивална прожекция. Жалко, жалко, че някой някъде е преценил, че за подобни неща няма пазар (не изключвам реално да няма де, което обаче като си го помисля, ми става още по-тъжно)

    2. То наистина няма пазар, дори в САЩ. 🙁