Тим Рот

Въпреки че напоследък рядко имаме възможност да гледаме Тим Рот на големия екран, верните му фенове все пак го следят по разни сериали. Не се оплакваме, Рот винаги е як, но далеч по-добре ни звучи идеята да се завърне зад камерата. Повече от десетилетие след режисьорския му дебют, “The War Zone”, THR обявяват, че вторият филм на Рот ще е на същата тематика.

Toй възнамерява да адаптира “Turning Stones: My Days and Nights with Children at Risk” на Марк Перънт – няколко напълно действителни истории за тормоз и насилие над деца. Освен че темата е много близо до “The War Zone”, самият Рот е имал тежко детство и не се съмняваме, че тази екранизация ще е поне толкова тежка и силна, колкото дебюта му.

Марк Перънт е написал книгата по случаи, с които се сблъсквал като социален работник (някои от които завършват с арести). Ето какво казва Рот за него: “Марк е бил невероятен социален работник – спасил е много деца от ужасни ситуации. Това е наистина интересна история. Преди нямаше как да направя този филм, а той е много близък до “The War Zone”.”

Идеята на Рот е в главната роля да участва Сам Рокуел, но колкото и добре да звучи, това определено не означава, че ще се получи. Стискаме палци.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ох, ох, ох, каква снимка само!!! Ще си я погледна довечера преди лягане….

    Има ли развитие този проект?

    Може ли една читателка да си поръча да разровите и да откриете дали Тим няма да се покаже и пред камерата скоро?