Джаред Лето си има конкуренция
Джаред Лето си има конкуренция

Хубаво се развъртяхме със сериозната и красива „Wonder Woman”, изхвърчахме във въздуха с възпламеняващия „Suicide Squad” и си подадохме CV-то за работа в “Justice League”, но накрая на деня DC добре разбират, че имаме нужда от нещо леко и забавно за разтуха. Какво по-подходящо от игра на лего, в Бат-пещерата, с Жокера и Алфред…

Вече сме виждали един трейлър на „The Lego Batman Movie” – очавакният от нас пълнометражен spin-off на прекрасния „Lego: Филмът” на Фил Лорд и Крис Милър. Според режисьора Крис МакКай („Robot Chicken”) анимацията ще е все едно „Майкъл Ман да режисира „Маркъс”. Не знаем как да коментираме, освен че ни допадат майтапите на гърба на Черния рицар, който през последното десетилетие стана основен виновник за по-мрачния тон в комиксовите филми и беше неизбежно да се появят пародии и весели закачки с образа му. Вижте новия трейлър:

Само на нас ли Робин ни напомня на отслабнала версия на Роджър Ибърт? Динамиката между него и нарцистичния Черен рицар е наистина чудесна. „Това е single пич, който изведнъж се озовава с дете в къщата” – пояснявава режисьорът МакКай и допълва – „Ще задълбаем в митологията на Батман на DC комиксовата вселена, злодеите ще бъдат напълно изградени от Лего”. Нямаме търпение да чуем гласа на Зак Галифанакис като Жокера, който също изглежда отлично. Звучи адски забавно и със сигурност ни очакват още много изненади. Ето официалния синопсис:

Откриваме Черния рицар (отново говорещ с гласа на Уил Арнет) в неговото самотно съществуване (единственият му другар е Алфред, изпълняван от Рейф Файнс), нарушено от пристигането на Робин (Майкъл Сера) и Батгърл (Розарио Доусън), които преобръщат живота му с главата надолу. Те обаче ще са му от помощ, когато се изправи срещу най-големия си и емблематичен противник Жокера (Зак Галифанакис), който вилнее из Lego вселената.

Отделихме ви няколко кадъра от трейлъра:

„No, Bruce Wayne lives in Batman's attic”
„No, Bruce Wayne lives in Batman’s attic”
Батман пак е влизал в „лоши” сайтове
Батман пак е влизал в „лоши” сайтове
Един свръхентусиазиран Робин
Един свръхентусиазиран Робин

Представяме ви и новия плакат, в който се вижда малко от човечето зад маската:

плакат

Режисьор на „The Lego Batman Movie” е Крис МакКай, а сценарият е дело на Сет Греъм-Смит. Ролите в оригинал озвучават Уил Арнет, Рейф Файнс, Майкъл Сера, Розарио Доусън и Зак Галифанакис.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *