Отворете широко уста и кажете „а-аааа!“, за да ви пробутаме поредната хапка рекламни материали от предстоящата чудовищна брадва – „Мега звяр“ („The Meg”), в който Джейсън Стейтъм ще се бори с оцеляла до наши дни гигантска праисторическа акула (мегалодон).

Основната част от новата „хапка“ е международен трейлър с адрес Китай и се надявахме това да вкара малко екзотичност във вкуса, но за съжаление, не се получава точно така. Трябва да кажем обаче, че този нов трейлър дава най-добрата представа за историята до момента и това, което можете да очаквате от филма. Не че е необходимо да виждаме каквото и да е – всичко е ясно още от заглавието.

Припомняме, че „Мега звяр“ е адаптация на популярния роман на Стив Олтън Meg: A Novel of Deep Terror” и е дело на режисьора Джон Търтълтауб, по сценарий на Дийн Джоргарис и Джон и Ерик Хоубър. Освен Джейсън Стейтъм в главните роли са Ли Бинбин, Руби Роуз, Маси Ока, Клиф Къртис и Рейн Уилсън.

https://www.youtube.com/watch?v=-ptyf1oN75Q

Нямаме какво повече да кажем от това, което сме споменавали в предишните ни новини по темата. „Guilty pleasure“ е всичко, което искаме и на което се надяваме. Сега ви оставяме с официалния синопсис и един нов плакат, който е „too punny for its own good”.

Дълбоководна подводница, част от международна програма за изследване, е нападната от гигантско създание, което сме смята за изчезнало, и сега лежи извън строя на океанското дъно, с хванат в капан екипаж. Противно на желанията на дъщеря му Суин (Ли Бинбин), китайският визионер и океанограф (Уинстън Чао) наема експерта в дълбочинни спасявания Джонас Тайлър (Джейсън Стейтъм) да избави екипажа на подводницата – и самия океан – от неудържимата заплаха: 22-метровата акула, известна като Мегалодон. Това, което никой не предполага, е, че преди години Тайлър вече се е срещал със същото ужасяващо създание. В екип със Суин, той трябва да се пребори със страховете си и да рискува собствения си живот, за да спаси всички, които са в капан на дъното… изправяйки се още веднъж лице в лице с най-големия и страшен хищник на всички времена.

плакат

Режисьор на „The Meg” („Мега звяр“) е Джон Търтълтауб („Феномен”, „Инстинкт”, „Съкровището”), а сценарият е дело на Дийн Джоргарис и Джон и Ерик Хоубър, по романа на Стив Олтън. В ролите са Джейсън Стейтъм, Ли Бинбин, Руби Роуз, Маси Ока, Клиф Къртис, Рейн Уилсън, Робърт Тайлър, Олафур Дари Олафсон, Джесика МакНейми, Уинстън Чао и други.

Премиерната дата е 10 август 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Първата реплика на Джейсън в трейлъра „не се гмуркам вече“, което ми напомня на „не убивам вече“, „не шофирам вече“, „не се бия вече“….. богата палитра от роли……

  2. Тая кретения ще трепе по 24 мозъчни гънки в секунда. Стейтъм поне ще е в свои води, нали преди беше някакъв олимпийски гмуркач, ако не бъркам.