Никак не ни е ясна тази мания да се правят дълги трейлъри – имаме чувството, че понякога в тях са „издадени” всички забавни моменти и (почти) нищо не остава да ни изненада във филма. Горе-долу такава беше ситуацията с „Миньоните”, а повдигаме въпроса за тях, защото „Sing” е дело на същата творческа завера – Illumination Entertainment. Режисьорът-сценарист Гарт Дженингс и продуцентите му са решили да заложат на вечния стремеж за изява – и не откриват по-подходящо място от сцената, осигурена от една свръх-ентусиазирана коала. Време е всички да запеят!

Както вече сме споделяли, не държим да сме запознати със съвременните музикални хитове най-вече защото те са повече хитове, отколкото „музикални”. Ала в едно сме сигурни – пеещите животни (и актьорите, подарили им своите гласове) се справят не по-зле с музикалните предизвикателства от оригиналните изпълнители, комбинации от чиито парчета конструират напоителния саундтрак на филма. Както е тръгнало, най-вероятно „Sing” ще попадне в категорията „детска забава”, без да успее да покрие критериите (ни) за достойно анимационно забавление за възрастни.

Припомняме синопсиса, който (също като новия трейлър) е склонен към бъбривост и издаване на (почти) всичко. До Коледа имате време да решите дали ще дадете шанс на филма.

Kоалата Бъстър Мун (Матю Маконъхи) е вечен оптимист, а също и собственик на западащ театър . Той е готов да направи всичко, за да запази и съживи своето любимо творческо пространство, затова решава да продуцира най-голямото състезание за пеене в света! Главните участници в конкурса са мишокът с омагьосващ глас Майк (Сет Макфарлан), скромната тийнейджърка-слонче Мийна (Тори Кели) с жестока сценична треска, леко занемарилата се мама Росита (Рийз Уидърспун), която се грижи за 25 прасенца, младата гангста-горила Джони (Тейрън Еджъртън), с желание да се отскубне от престъпната семейна традиция, и пънк-рок таралежката Аш (Скарлет Йохансон), която иска да зареже арогантното си гадже и да се пробва да пее соло. Всеки от тях смята, че участието в състезанието може кардинално да промени живота и съдбата му.

В „Sing” ще има фрагменти от над 85 хитови песни. Сценарист и режисьор е Гарт Дженингс („Синът на Рамбоу”, „Пътеводител на галактическия стопаджия”), а като гласовете на различните животни, освен Матю Маконъхи, Рийз Уидърспун, Сет Макфарлан, Скарлет Йохансон, Тейрън Еджъртън и Тори Кели, ще чуем още  Джон К. Райли, Ник Крол, Дженифър Саундърс, Питър Серафинович, Лесли Джоунс, Джей Фароа, Ник Оферман и Бек Бенет.

Премиерата на филма предстои на 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Очаквах нещо повече от Illumination вместо тая треторязрядна псевдовдъхновяваща Disney Channel тъпотия с пеене и CG.