Джонатан Шек
Джонатан Шек

Преди дни ви дадохме възможност да надникнете зад кулисите на поредния римейк на култовия хорър „Денят на мъртвите“ – видяхме актьора Джонатан Шек в гримьорната на продукцията и дори изказахме предположението, че героят му може би ще е някаква вариация на зомбито Бъб от оригинала, който Джордж А. Ромеро реализира през 1985 г. (ролята тогава беше прекрасно изиграна от Шърман Хауърд). Е, за добро или лошо, оказахме се прави – сайтът Bloody Disgusting разпространи следните фотоси от снимачната площадка:

dotd-img01-20160701 dotd-img02-20160701 dotd-img03-20160701

…а някакъв секретен източник е потвърдил, че Шек е в ролята на Макс (персонаж, базиран именно на опитомения възкръснал труп от класиката на Ромеро). Вече достатъчно (хейтърски) сме коментирали проекта, над който в момента из евтините български филмови павилиони се труди Хектор Ернандес Висенс, затова ще избегнем повторението. Прави ни добро впечатление обаче, че декорът на новата версия е изключително близък до този на първия филм, а и актрисата Софи Скелтън, изглежда, ще следва стъпките на Лори Кардил – нейната Зоуи леко ни напомня на Сара. При всички случаи поне имаме дребна надежда, че резултатът ще смърди по-малко от опита на Стийв Майнър, който изцапа видео екраните (не толкова в червено, колкото в кафяво) през 2008 г.

Както и да е, очевидно песимизмът ни се запазва, но и мазохизмът ни също – ще продължим да отразяваме развитието на съмнителния „Day Of The Dead“ в идните месеци, така че треперете.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *