Хенри Кавил Immortals

Колкото и трейлъри и плакати да изгледаме на митологичния екшън „Immortals” („Войната на боговете”) на индийския режисьор Тарсем Сингх, просто не можем да видим какво толкова е впечатлило зрителите на последните два Comic-Con-а.

И най-новата (удължена) реклама също не е изключение.

Виждаме малко повече от историята (всъщност чуваме, защото тя е разказана с глас зад кадър от Джон Хърт), а част от по-интересните и любопитни моменти от предишните трейлъри придобиват малко повече смисъл, но пак липсва „gora”-а, за който само чуваме, и всичко е вариация на тема „300”.

Както казахме и миналия път обаче, въпреки всичко, като добри „movie whores” ще гледаме филма, пък туко виж сме се изненадали приятно. Това винаги е по-добрият вариант пред този да се надъхаме от някой трейлър, а филмът да е тъпня.

http://www.youtube.com/watch?v=h8F4GfFbZac

Години след Битката на титаните Хиперион (Мики Рурк) обявява война на човечеството. Той търси отдавна изгубения Лък на Епир, легендарно оръжие създадено от бога на войната Арес, което ще му позволи да освободи останалите титани от Тартар и да си отмъсти на Олимпийците, отговорни за падението им. В съответствие с древните закони, боговете не могат да вземат страна във войната между Хиперион и хората, затова задачата да защити родната си земя и да спаси боговете се пада на селянина Тезей (Хенри Кавил), който е избран от Зевс (Люк Еванс) и който може да разчита на помощта на жрицата Федра (Фрейда Пинто) и на изкусния крадец Ставрос (Стивън Дорф).

Режисьор на филма е Тарсем Сингх („Клетката”, „Падането”), а в ролите са самият Супермен Хенри Кавил, Мики Рурк, Фрейда Пинто, Люк Еванс, Стивън Дорф, Келан Луц, Джон Хърт и Изабел Лукас.
Българската премиера на филма е на 18 ноември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. FIGHT FOR HONOUR

    дум- бам

    FIGHT FOR YOUR FUTURE

    дум-бам

    FIGHT FOR IMMORTALITYYYY!!!

    йееееееееее!

    Дум-тиш

    Епично от мозъчните гънки до космите на задника, бахти якото, хах 😀

  2. За мен „Клетката“ е голям филм, така че шегата настрана. Въпреки, че „Дъ фол“ не ме изпълни, смятам че ще видим нещо подобаващо. Лично аз го чакам с лека ерекцийка. 😀

  3. Мен на ниво трейлъри хич не ме радва. Имам усещане, че това ще се окаже за пореден път продуцентски филм, а не режисьорски. I could be wrong, but I don’t think so