Преди доста време ви съобщихме, че режисьорът на Гатака”, „Господар на войната” и „Симон” Андрю Никъл подготвя фантастичен проект, озаглавен „I’m.mortal”, в който времето се е превърнало в разменна валута – богатите практически живеят вечно, докато бедните отчаяно се борят за оцеляване.

Сега от „Variety” разпространиха новината, че една от най-любимите ни млади актриси, чиято кариера следим с голям интерес, Аманда Сейфрид е подписала договор за ролята на младо и красиво момиче (Duh!), която е отвлечена от беден младеж, принуден да бяга и да се крие от „системата”, след като е обвинен в убийството на заможен човек с цел да му „открадне времето”.

Както казахме и преди, падаме си по абсолютно всички проекти на Андрю Никъл до момента, били те режисьорски или сценарийни и въобще не ни интересува, че някой смята част от тях за неуспешни в комерсиално или културно отношение. А по това, което чуваме за този филм, дори и без да броим Сейфрид, силно се съмняваме в скоро време да си променим мнението.

Тази новина предполага и, че другият фантастичен проект на Никъл „The Cross” е отложен за по-късен момент и силно се надяваме в крайна сметка той да се случи, защото надали има някой, който би отказал един добър фантастичен филм. Също така в програмата му остава и екранизацията по романа на Стефани „Здрач” Майерс „Скитницата”, в който паразитни извънземни идват на Земята и подчиняват човечеството. Виж, без това спокойно бихме минали.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *