Ченгето от Бевърли Хилс

Тази новина се превърна в епохална не заради съдържанието си, а заради „отвисяването” в килера на „недовършените” неща. Но и ние като Еди Мърфи не се отказваме – новината е, че най-накрая ще видим устатото ченге от Бевърли Хилс Аксел Фоли отново на екран, пък било то и на малкия.

Ясно е, че днешните поколения вече не знаят кой точно е този герой, камо ли пък кой е Еди – а той безразсъдно пропиля всички възможни шансове, които му предоставяше славата в отминалите години – и затова зелената светлина за дълго чакания проект дойде от CBS, с продуцент Шон Райън, Бари Зоненфелд на режисьорския стол, а в ролята на сина на Аксел Фоли ще влезе Брандън Т. Джаксън.

Камерата вече се върти, а действието на телевизионната поредица се развива в сегашно време, като синчето Арън се опитва да излезе от сянката на прочутия си татко. Аксел се появява в пилотния епизод; не е сигурно, но може и да се включи в екшъна по-натам. Ето и доказателство от снимачната площадка – трогателна гледка с поименните столчета и една „поза” на Мърфи и Джаксън, представящи линията баща-и-син.

Ченгето от Бевърли Хилс - Брандън Т. Джаксън и  Еди Мърфи

Ченгето от Бевърли Хилс

Ченгето от Бевърли Хилс

Ченгето от Бевърли Хилс

Очаква се още персонажи от предишните филми „Ченгето от Бевърли Хилс” да се появят на екрана. Феновете се надяват на обещанията за „силни комедийни моменти”, а новите поколения зрители надали имат предположения за сериала, така че може и да останат изненадани. С какъв знак – е, това вече е друг въпрос… Ако CBS харесат пилотния епизод, поредицата може и да стартира през есента – поне такива са плановете.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Тоя горкия се мъчи, мъчи, мъчи… и само талаш произвежда. Не помня някога да е бил нещо запомнящо се, пусна две три комедийки с комерсиален успех и от там нататък блатото беше близо.

  2. Имаше един момент, в който Еди беше много огромна звезда. Има талант момчето, разбира се най-вече като „сетенд ъп“, но все пак. Често казано отвъд мен е защо така се получи с него.